×

Įspėjimas

JUser: :_load: Nepavyko įkelti nario su id: 8144

Ispaniškos keraminės plytelės

Kaina sutartinė

Parduodame aukštos kokybės ispaniškas keramines ir akmens masės plyteles gyvenamųjų, komercinių ir gamybinių patalpų vidaus bei išorės apdailai. Siūlome klasikinio ir modernaus dizaino įvairiausių išmatavimų, formų ir spalvinės gamos sienines, grindines, fasadines glazūruotas, poliruotas, rustikinio ar naturalaus paviršiaus plyteles iš raudono ir balto molio. Asortimente prie kolekcijų yra didelis pasirinkimas dekoruotų, pakopinių ir kampinių plytelių, apvadų, universalių dekoratyvinių elementų iš stiklo, metalo, gamtinio akmens.
Taip pat prekiaujame įvairių dydžių dušo kabinomis, baltomis bei spalvotomis voniomis, įmontuojamais į baldus ir paprastais praustuvais, pakabinamais ir pastatomais klozetais, bide, įvairiais maišytuvais, vonios kambario baldais ir aksesuarais.

!!!DĖMESIO!!! Šiuo metu vyksta plytelių išpardavimas. Nuolaidos iki 75%. Kiekis ribotas. Maloniai prašome apsilankyti mūsų salone Vilniuje (PC „MEDŽIO CENTRAS“, Verkių g. 44, C korpusas, 59 sekcija)

Skelbimas „Ispaniškos keraminės plytelės“ paskutinį kartą atnaujintas 2008-11-11. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 5 Ispaniškos keraminės plytelės
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Jonas
Vilnius
Skelbimo nr.:
18330
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
3802
Atnaujintas:
2008-11-11 00:00