IŠNUOMOJAMAS KAMBARYS 3K. BUTE KAROLINIŠKĖSE

72,41 Eur

Geroje vietoje išnuomojamas tvarkingas kambarys 3 k. bute, Karoliniškėse, V. Druskio g., IV a iš 9, blokinis namas, 1973 m. statybos.
Nuomojamas kambarys yra 14 kv.m., langai orientuoti į Pietų pusę, stiklo paketai, su balkonu (įstiklintas ir apkaltas dailylentėmis), grindys – laminuota danga.
Kambarys apstatytas baldais: sekcija, staliukas, sofa-lova ir kt.
Buto plotas yra 63 kv.m., suremontuotas, tvarkingi virtuvės baldai su buitine technika (automatinė skalbimo mašina, šaldytuvai, mikrobangų krosnelė).Vonios kambarys ir WC yra skirtingose patalpose, nauja santechnika ir vamzdynai, įrengta dušo kabina, skaitikliai. Yra įvadai kabelinei TV, internetui. Šarvo durys. Rakinama, tvarkinga laiptinė, liftas.
Vieta automobiliui.
Šalia PC Rimi, visuomeninio transporto stotelės, Pasakų parkas, tolėliau sveikatingumo ir grožio centras Impuls, Sodra, Karoliniškių turgelis, PC Norfa, poliklinika. Geras susisiekimas su miesto Centru ir miegamaisiais rajonais.



Kontaktai:
Vardas: Inga
Telefonas:*****

Skelbimas „IŠNUOMOJAMAS KAMBARYS 3K. BUTE KAROLINIŠKĖSE“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-04-06. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 5 IŠNUOMOJAMAS KAMBARYS 3K. BUTE KAROLINIŠKĖSE
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Pagrindinė informacija
Inga
Vilnius
Skelbimo nr.:
133067
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
300
Atnaujintas:
2011-04-06 00:00