Helio balionai

1 Eur

Norite savo šventę papuošti įvairiaspalviais balionais, o gal jais nustebinti artimą žmogų? Pristatomegėles.lt komanda siūlo unikalius ir ilgai išsilaikančius balionus, kurie suteiks daug gerų emocijų ir išliks atmintyje kaip pagrindinis vakarėlio ar gimtadienio atributas.

Mūsų elektroninėje parduotuvėje parduodami helio balionai yra įvairių spalvų (geltonos, raudonos, žalios, juodos, mėlynos ir kitų), todėl tikrai išsirinksite sau tinkamiausią ir patį gražiausią variantą. Taip pat galime padaryti balionų puokštes, kurios atrodys unikaliai ir įspūdingai. Beje, norintiems įsigyti ne tik balionus, galime pasiūlyti ir prie jų derančias gėlių puokštes, gėlių dėžutes ar tiesiog skintas gėles. Turime paminėti, kad prie dovanų pridėję atvirutę tikrai sužavėsite mylimą žmogų. Už nedidelį papildomą mokestį atvirutės tekstą parašysime pagal jūsų norus ir pageidavimus.

Helio balionai Vilniuje parduodami už kiekvienam prieinamą kainą, o geriausia tai, kad mūsų kurjeris gali juos pristatyti į jūsų norimą vietą už nedidelį papildomą mokestį. Helio balionai pristatomi Vilniaus mieste ir jo apylinkėse jūsų pasirinkto laiko intervale

Skelbimas „Helio balionai“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-02-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Helio balionai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Pristatome Gėles
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 02 mėn.
Skelbimo nr.:
263497
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
189
Atnaujintas:
2020-02-20 18:10