×

Įspėjimas

JUser: :_load: Nepavyko įkelti nario su id: 46823

GPS NAVIGACIJA TOMTOM XL2 CLASSIC 740 TIK UŽ 330LT

Kaina sutartinė

Bendra informacija
Prekės ID: *****
Kategorija: GPS imtuvai
Gamintojas: Tomtom
GPS tipas: Automobiliams
Ekrano dydis: 4,3"
Įdiegtas žemėlapis: Europos žemėlapiai
Lietuviškas meniu: Taip
Bendri parametrai
Antena: Integruota
Korpuso atsparumas vandeniui:Plastikinis, IPX0 neatsparus vandeniui
Ekrano skiriamoji geba (pixels):480 x 272
Matmenys: 11.8 x 8.3 x 2.5 cm
Svoris (su baterijomis): 186 g.
Maitinimas
Maitinimo įtampa: 12/24 V
Baterijų tipas: lithium-ion
Baterijų darbo laikas iki : 3 val.
Atmintis
Vidinė atmintis: 1000 Mb
Papildoma informacija
Jungtys: USB
Kita informacija: Navigatorius, Easyport™ laikiklis, automobilinis kroviklis, USB laidas, instrukcija


Aprašymas
Plačiaekranis TOMTOM XL II Classic CEE – vienas geriausių kokybės, kainos ir funkcionalumo santykis kelio navigatorių rinkoje. 4,3 colio panoraminiame ekrane dar geresnis matomumas ir lengvesnis duomenų įvedimas.
Navigatorius paveldėjo visas gerąsias pirmtakų savybes: EasyPort™ automobilinis laikiklis, nepriekaištinga garso kokybė, patraukli išvaizda, žemėlapių garantija, tik TomTom GO serijos navigacijų naudotą IQ Routes™ technologija ir begalės kitų.
Imtuvas pasižymi ir turi:
* IQ Routes™ – TomTom navigacijose diegiamų žemėlapių išskirtinumas pristatytas 2008 metais kartu su GO serijos kelio navigatoriais, šiandien diegiamas į visus TomTom kompanijos navigacijos prietaisus. Ši išskirtinė TomTom prietaisų savybė suteikia galimybę kelionės tikslą pasiekti ekonomiškiausiu ir greičiausiu maršrutu. Važiuodami su naujaisiais TomTom kelio navigacijos prietaisais, būsite tikri, kad kelias, kuriuo važiuojate šiandien ir šiuo metu yra geriausias. Tai užtikrina anonimiškas duomenų surinkimas iš daugiau kaip 7 milijonų TomTom vartotojų, kurie yra kasdieniai eismo dalyviai. Oficialiais kompanijos TomTom duomenimis 50 % parinktų IQ Routes™ kelių bus kur kas ekonomiškesni ir greitesni!
* Lengvu ir intuityviu valdymu. Šiam TomTom navigacijos modeliui skirtas itin didelis dėmesys siekiant imtuvo valdymą padaryti kuo paprastesnį. Naujas, supaprastintas ir lietuviškas meniu bei didelės ir aiškios piktogramos simbolizuojančios reikiamas funkcijas bei nustatymus, suteiks lengvai valdomos ir intuityvios navigacijos galimybes.
* Lankytinų vietų gausa. Imtuve įdiegta begalė lankytinų vietų, t.y. viešbučiai, restoranai ir kavinės, kultūriniai objektai, kai kuriose šalyse pateikiami stacionarūs greičių matuokliai. Lankytinų objektų paiešką atliksite tiek pagal nurodytą šalį ar miestą, tiek pagal Jūsų esamą poziciją – taip greičiausiai susirasite reikiamą viešbutį, kavinę ar kitą dominantį objektą.


NAUJAUSI ŽEMĖLAPIAI

Navigacija parduodama kartu su žemėlapiais, turės įdiegtus naujausius žemėlapius. Tačiau su laiku jie sensta, tampa netikslūs bei neišsamūs. Žemėlapius rekomenduojama atnaujinti kartą į metus, nors tai ir nėra privaloma. Perkantiems GPS navigaciją iš GPSCENTRAS.LT – ŽEMĖLAPIŲ ATNAUJINIMO PASLAUGA įsigytam įrenginiui neribotą laiką kainuos - TIK 20LT

PRISTATYMAS

1. PRISTATYMAS Į PAŠTO SKYRIŲ. Prekės pristatomos visoje Lietuvoje į Jums artimiausią pašto skyrių per 1-3 d.d. Atsiskaitote grynaisiais atsiimdami prekę. Pristatymo
kaina 10lt.

2. NEMOKAMAS PRISTATYMAS Į NAMUS. Prekės pristatomos visoje Lietuvoje Jūsų nurodytu adresu per 1-2 d.d. Nemokamas pristatymas galioja apmokant išankstiniu pavedimu.

3. ATSIIMTI PATIEMS VILNIUJE ARBA KAIŠIADORYSE. Susitarę iš anksto, prekes galite atsiimti Vilniuje, Fabijoniškių g. 2A, Kaišiadoryse arba Kaune.



Navigacija su naujais žemėlapiais, galime pritaikyti sunkvežimiui, įrašyti pageidaujamas programas. Turime įvairių naujų ir naudotų modelių.


IŠRAŠOME SĄSKAITAS FAKTŪRAS.
www.gpscentras.lt ***** +370 *****

Salonas Vilniuje: Mobiliosios Elektronikos Taisykla „MOBISERVIS“
Vilnius, Fabijoniškių g. 2A, (IKI prekybos centras. 1 aukštas)

Skelbimas „GPS NAVIGACIJA TOMTOM XL2 CLASSIC 740 TIK UŽ 330LT“ paskutinį kartą atnaujintas 2013-01-25. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 3 GPS NAVIGACIJA TOMTOM XL2 CLASSIC 740 TIK UŽ  330LT
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Deimantas
Skelbimo nr.:
180606
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
476
Atnaujintas:
2013-01-25 16:14