Fotoepiliatorius Silk'n SensEpil

Kaina sutartinė

Jus vargina kasdienis skutimosi ritualas, o depiliacija vašku sukelia stiprų skausmą? Pamirškite kančias ilgam – atsikratykite plaukelių su Silk’n SensEpil!

Silk’n SensEpil yra inovatyvus, asmeniniam naudojimui skirtas nepageidautinų plaukų šalinimo prietaisas. Jį naudojant pasiekiami analogiški rezultatai kaip ir specializuotoje grožio klinikoje, tačiau gerokai mažesniais kaštais, išsaugant asmeninį privatumą ir diskretiškumą. Prietaisas skleidžia energiją, kuri sunaikina plauko svogūnėlį, todėl plaukai neatauga labai ilgą laiką.

Dėl didelio depiliuojamo ploto (intensyvios šviesos šaltinis vienu metu veikia 2cm x 3cm plotą, t.y. 6 kv. cm), fotoepiliatorius Silk’n SensEpil suteikia galimybę atlikti greitas ir veiksmingas fotoepiliacijos procedūras įprastomis namų sąlygomis.

Fotoepiliacijos procedūros su Silk’n SensEpil yra visiškai neskausmingos, lyginant jas su įprastomis epiliacijos procedūromis ar depiliacija vašku. Beto, išvengiama nemalonaus šalutinio poveikio, kaip plaukų įaugimas ar įbrėžimai odoje. Silk‘n SensEpil tinka ne tik kūno, bet ir veido plaukelių šalinimui.


Komplektacija:
1. Fotoepiliatorius Silk'n SensEpil - 1 vnt.
2. Keičiamas šviesos šaltinio modulis (lemputė) - 1 vnt.
3. Vartotojo vadovas DVD - 1 vnt.
4. Išsami naudotojo instrukcija lietuvių kalba - 1 vnt.

Garantija: 12 mėn.
Gamintojas: Izraelis

Fotoepiliatorius Silk'n SensEpil parduodamas IŠSIMOKĖTINAI. Šiuo metu taikomos itin geros sąlygos lizingo pirkėjams, o maksimalus lizingo terminas - iki 24 mėn.

Pristatymas visoje Lietuvoje NEMOKAMAS! Visas prekes turime savo sandėlyje, todėl jas išsiųsime jau sekančią darbo dieną po apmokėjimo gavimo.


Daugiau informacijos:
Hairfree.lt | el. parduotuvė (www.hairfree.lt)

Skelbimas „Fotoepiliatorius Silk'n SensEpil“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-04-01. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 5 Fotoepiliatorius Silk'n SensEpil
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
HairfreeLT
Vilnius
Skelbimo nr.:
132225
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
652
Atnaujintas:
2011-04-01 00:00