EKOLOGIŠKAS AUSTRALIŠKAS SANDALMEDŽIO ALIEJUS 10ML

29 Eur

100% Australiškas sandalmedžio aliejus - tūkstančius metų buvo naudojamas vietinių Australijos gyventojų aromaterapijai - atpalaiduoti kūnui, išlaisvinti sielą ir padėti susikaupti. Todėl leiskite sau pajausti ramybę su šiuo ekologišku eteriniu aliejumi.

Nemokamas pristatymas Europoje užsisakius už 60 € ir daugiau !!!

Sandalmedžio aliejaus žinomas jau daugelį amžių, jis naudojamas kosmetikoje, parfumerijoje, meditacijos apeigoms. Tai vienas iš efektyviausiu eterinių aliejų naudojamas odos priežiūrai :

Turi stiprias priešuždegimines ir antibakterines savybės, todėl naudojamas nuo šlapimo takų ir inkstų infekcijų, bronchito, gerklės skausmo, dusimo.

Natūralus antidepresantas, padeda subalansuoti emocijas, nuraminti nervinę sistemą, atpalaiduoja, padeda užklupus nemigai.

Gali sumažinti randų ryškumą.

Gali sumažinti sutrikusio virškinimo požymius.

Kadangi sandalmedžio aliejus turi raminančio poveikio, tai gali padėti sumažinti pakilusį spaudimą.

Stimuliuodamas kraujo cirkuliacija taip pat stipriną imuninę sistemą.

Žinomas kaip vienas iš pirmųjų afrodiziakų.

Jei sumaišysite sandalmedžio aliejų su vandeniu ir papurkšite jo virtuvėje, apie langus ir duris jis veiks kaip natūralus repelentas, todėl atbaidys vabzdžius, kurie norės patekti į jūsų namus.

Pasidarykite garų voneles su sandalmedžio aliejumi tai gali padėti ne tik nuo kosulio, bet ir puiki priemone sumažinti veido išbėrimus.

Sandalmedžio aliejus giliai drėkina, todėl norėdami palepinti savo plaukų galiukus užlašinkite keletą lašų ant suskilinėjusių galiukų.

Norėdami sumažinti odos bėrimą sumaišykite 3-7 sandalmedžio aliejaus lašus su ciberžolės milteliais ir arbatiniu šaukšteliu šaltinio vandens ar rožių aliejumi. Gauta masę užtepkite ant veido ir palikite apie 30 min nuplaukite šiltu vandeniu. Tokią procedūrą galite atlikti kelis kartus dienoje. Poveiki turėtumėte pastebėti po dviejų parų.

Norėdami sumažinti niežulį sumaišykite 3-7 sandalmedžio aliejaus lašus su ciberžolės milteliais ir arbatiniu šaukšteliu citrinos sulčių. Gauta masę užtepkite ant vabzdžio įkandimo ar išbertos vietos ir palikite apie 20-30 min nuplaukite vandeniu ir nusausinkite. Patinimas gal greitai nepraeis, bet tai gali padėti sumažinti ar numalšinti niežulį.

Sandalmedžio aliejus vienas iš nedaugelio aliejų, kurie beveik nealergizuoja, todėl galima tepti ant odos norit sudrėkinti stipriai išsausėjusias vietas. Pradžioje reikėtų truputi aliejaus užsitepti ant riešo įsitikinti, kad Jūs tikrai nesate alergiškas šiam aliejui.

​PAGAMINTA AUSTRALIJOJE

Skelbimas „EKOLOGIŠKAS AUSTRALIŠKAS SANDALMEDŽIO ALIEJUS 10ML“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-11-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 4 EKOLOGIŠKAS AUSTRALIŠKAS SANDALMEDŽIO ALIEJUS 10ML
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Gintare
Skelbimo nr.:
243235
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
268
Atnaujintas:
2016-11-22 09:47