Drekinimo ( laistymo) sistemos įrengimas, priežiūra, remonta

100 Eur

Patyręs specialistas, dirbantis laistymo sistemos įrengimų srityje 18 metų, siūlo savo paslaugas. Montuoju, projektuoju ir atlieku tolesnę drėkinimo sistemų priežiūrą skirtų vejų, augalų, šiltnamių ir medelynų laistymui. Dirbu su Raind Bird ( www.rainbird.com įranga iš JAV) bei kita drėkinimo sistemų įrangą. Suteikiu 5 metų garantiją įrangai bei montavimo darbams ir vienerių metų nemokamas paslaugas, ruošiant sistemą žiemai bei pavasario- vasaros sezonui.
Gerai suderinti ryšiai su įrangos bei medžiagų tiekėjais ir patirtys leidžia man pasiūlyti Jums optimaliausią komplektaciją už mažiausią kainą.
Įsirengus drėkinimo sistemą Jūs sutaupysite laiko, kuri galėjote sugaišti laistant Jūsų vėją ar augalus rankinių būdų ar žarnos pagalpą. Be to automatinės laistymo ir drėkinimo sistemos yra geresnės tuo, kad jos tolygiai palaisto visą teritoriją, Jums po kojomis nesimaišys jokios žarnos išmetytos po teritoriją ir aišku ekonomiškiau naudosite vandenį. Taip pat Jums nebunant namuose nereikes prašyti giminaičių ar kaimynų palaistyti Jūsų vėją ar augalus, nes sistemą tai padarys automatiškai.
Įrenginėjų dėkarativiniu tvenkinių fontanus.
Dėl konsultacijos, papildomos informacijos ar kainų prašau kreiptis telefonų ***** arba el.paštų. *****
Dirbu visoje Lietuvoje ir už juos rybų

Skelbimas „Drekinimo ( laistymo) sistemos įrengimas, priežiūra, remonta“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-09-19. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 4 Drekinimo ( laistymo) sistemos įrengimas, priežiūra, remonta
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Vitoldas
Skelbimo nr.:
166246
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1540
Atnaujintas:
2016-09-19 13:10