Detoksokuojantis Pleistras Patch-It

Kaina sutartinė

Rekomenduojame Pathc-It pleistrą, jeigu

* blogai miegate
* skauda sąnarius, pečius, rankas, kojas
* vargina išsiplėtusios kojų venos
* skundžiatės galvos skausmais
* šąla galūnės
* nusilpusi imuninė sistema
* patiriate stresą, daug dirbate, mokotės, vairuojate automobilį.

Patch-It pleistras pasižymi dvigubu poveikiu - stimuliacija ir absorbcija.

Gerai žinomas pėdų refleksinių zonų stimuliavimo būdas - pėdų refleksologinis masažas. Išilgai meridianų esančių taškų stimuliacija adatomis arba masažu gerina su meridianu susijusius organus arba kūno funkcijas. Pleistruose Patch-It stimuliavimui naudojamas tam tikrų medžiagų tolimųjų infraraudonųjų spindulių poveikis.

Pleistro sudėtinės dalys- tonizuojantis ir absorbcinėmis savybėmis pasižymintis mandarinmedžio actas, turmalino kristalai, antioksidantas žalioji arbata - gerina kraujo apytaką, sumažėja raumenų skausmai, skatinamas savaiminis gijimas ir organizmo išsivalymas. Jei pleistro naudojimo vietoje oda drėksta, jis pakeičia spalvą, tačiau pleistro poveikis yra ir jei jis išlieka sausas.

Pleistras Patch-It nėra šildantis pleistras. Vietoj to jis spinduliuoja tolimuosius infraraudonuosius spindulius stimuliuodamas padų refleksinius taškus. Tokiu būdu produktas gali palaikyti natūralią viso kūno kraujo apytaką.

Detoksikacija yra antrinė nauda ir paprastai pasireiškia sveika apytaka ir normaliu kūno išsivalymu per prakaitą ir šlapimą.

Pirmą kartą pleistrą naudojantiems žmonėms, veiksmingiausia pleistrą užsiklijuoti ant pėdų nakčiai. Rekomenduojama klijuoti pleistrus bent 3 kartus iš eilės 7-8 valandoms, kol miegate . Pleistras visą naktį stimuliuos akupresūros taškus. Rytą pajusite savijautos skirtumą.

Negalima pleistro klijuoti ant jautrios odos ir atvirų žaizdų. Nutraukite naudojimą, jei paraudo oda.

Naudodami pleistrą dieną, užklijuokite jį ant delno arba bet kurios kitos kūno vietos, kurioje jaučiate raumenų nuovargį. Pleistrą taip pat galima klijuoti ir kitose kūno vietose, pvz., ant sąnarių, pečių.

Naudojant Patch-It, jokios medžiagos per odą nepatenka į Jūsų kūną. Pleistras tik palaiko Jūsų kūno funkcijas ir todėl saugu jį naudoti reguliariai. Milteliai yra nežymiai rūgštūs, bet ne labiau nei natūralus odos rūgštingumas. Patch-It buvo tiriamas nepriklausomų ekspertų siekiant įsitikinti, kad jo sudėtyje nėra sunkiųjų metalų, pvz., švino ir gyvsidabrio.

Gero savijautos!

Dėžutėje 6 vnt.

Pagaminta Hon Konge

Skelbimas „Detoksokuojantis Pleistras Patch-It“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-03-17. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Detoksokuojantis Pleistras Patch-It
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
ecohit
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 11 mėn.
Skelbimo nr.:
129823
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
239
Atnaujintas:
2011-03-17 00:00