Derma Roller nuo strijų. Akcija!

20,27 Eur

Kas yra Derma Roller?
Derma Roller – tai velenėlis su pritvirtintomis mikroadatėlėmis iš medicininio plieno - stulbinantis savo rezultatais, revoliucinis prietaisas, naudojamas kosmetologijoje ir estetinėje medicinoje. Derma Roller gali būti naudojamas skirtingiems tikslams, todėl ir adatėlių ilgis svyruoja nuo 0,25 iki 3,00 mm.

Kokius defektus šalina Derma Roller?
• Strijos
• Randai nuo spuogų, pooperaciniai randai
• Odos šiurkštumas, nelygumai, išsiplėtusios poros,
• Raukšlės
• Plikimas, plaukų slinkimas

Kaip naudotis Derma Roller?
Procedūra su Derma Roller itin paprasta: cilindras su mikroadatėlėmis ritinamas oda. Procedūros atlikimo metu mikroadatėlės padaro daugybę mikroskopinių dūrių, kuriuos nerviniai receptoriai priima kaip stimulą naujoms kolageninėms ir elastinėms skaiduloms augti - susidarę mikropažeidimai stimuliuoja odos gijimo ir atsinaujinimo procesą. Procedūra trunka iki 15 min. Kartojama 1-3 kartus per savaitę. Paprastai rezultatai pasiekiami per 3-6 mėn.

Kaip pasirinkti tinkamą adatėlių ilgį?
Tikslas – veido odos būklės gerinimas, raukšlių mažinimas, plaukų augimo skatinimas. Šiam tikslui tiks Derma Roller su minimalaus ilgio adatėlėmis – nuo 0,2 iki 0,5 mm. Derma Roller padeda atverti viršutinio odos sluoksnio poras jo nepažeisdamas. Odos poros susitraukia maždaug po valandos, bet per šį laiką Jūsų oda gali daug efektyviau absorbuoti kremus, losjonus ir terapinius serumus.
Tikslas — randų ir strijų pašalinimas. Šiam tikslui tiks Derma Roller su adatėlėmis nuo 0,75˂ mm.

Oda gyvena pagal savo įstatymus ir vienas jų skamba taip: „Protingas pažeidimas lemia spartesnį atsinaujinimą“. Ir šis įstatymas visiškai realizuojamas dirbant su Derma Roller. Dėl Derma Roller poveikio susidaro naujas jaunas kolageno sluoksnis, naujos mikrokraujagyslės, pagerėja odos maitinimas. Oda tampa elastinga ir tampri.

Kaina: 70,-Lt

Papildoma informacija:
www.dermaroller.lt
www.epil-shop.com *****
8 666 77 111

Skelbimas „Derma Roller nuo strijų. Akcija!“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-11-23. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 3 Derma Roller nuo strijų. Akcija!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
UAB DanBalt Electronics
Skelbimo nr.:
179327
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1028
Atnaujintas:
2012-11-23 12:58