biciu embriono kapsules pries nemiga

Kaina sutartinė

”Embriono” kapsulės
Tai pirmas pasaulyje produktas iš bičių embriono, prieš nemigą ir lėtinantis senėjimo procesą.

Bitės embrionas - tai lerva, dar vadinama “Motininės bitės embrionu”. Lerva vystosi iš kiaušinėlių, maitinama motinėlės pienu. Tai gyvas organizmas tarp kiaušinėlio ir lėliukės. Embrione yra labai daug maistingų medžiagų. Tyrimai parodė, kad bitės embrionas ne tik padeda išlaikyti aktyvų žmogaus augimo geną, bet taip pat slopina senėjimo genų aktyvumą, gerokai prailgina ląstelės gyvenimą, lėtina ląstelių senėjimo atsiradimą. Be kita ko, į embrionų sudėtį įeina daugiau kaip 200 maistinių medžiagų, įskaitant biologiškai aktyvių fermentų, lėtinančių senėjimą, daugiau kaip 90 kitų fermentų, daugiau kaip 20 amino rūgščių, daugiau kaip 20 nesočiųjų rūgščių, baltymų, daugiau kaip 30 mikroelementų, vitaminų ir t.t.

Į kapsulės Fengmianning sudėtį papildomai prie bitės embriono yra įdėta labai vertinga Valerijono šaknis, kuri ramina nervus, pagerina miegą. Kapsulių sudėtyje yra vaisių Zizufuso ( Unabi ), kuris gali nuraminti širdį ir nervus, pašalina karščio antplūdį širdies ir skrandžio srityje, skausmus galūnėse, turi įtakos sąnariams, stiprina kepenis bei inkstus, atkuria psichikos balansą, pašalina dirglumą ir nerimą, rūpinasi kiaušidėmis, endokrinine sistema, apsaugo nuo auglių atsiradimo.

siunciu ir i kitus miestus

Skelbimas „biciu embriono kapsules pries nemiga“ paskutinį kartą atnaujintas 2010-02-14. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 biciu embriono kapsules pries nemiga
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
JURATE
Klaipėda
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
69826
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
482
Atnaujintas:
2010-02-14 00:00