B GRUPES VITAMINAI - SOUSIN

28 Eur

Tiesiai link: https://www.tiandekatalogas.lt/index.php?route=product/product&path=1_39_44&product_id=416

TianDe "Šousin" yra B grupės bei kitų vitaminų kompleksas. Energijos šaltinis ir smegenų “maistas”.
Tai vitaminai : C, PP, E, B5, B12, B6, B1, B2, A, B9 (folio rūgštis), O (biotinas), D3, bruknių vaisių ekstraktas, Kordicepsas, kofermento Q10, kvercetino, resveratrolio.
Jis kovoja su stresu ir jo pavojingomis pasekmėmis. "Šousin" padės pratęsti jaunystę, didinti fizinį ir emocinį aktyvumą, suteiks energijos, sveikatos, jaunystės veržlumo, apsaugos nuo neigiamo aplinkos poveikio; didins gyvybingumą; stiprins sveikatą, pagerins išvaizdą, užtikrins gerą sveikatą.
Sudėtis vitaminų, esančių "Šousin":
Vitaminas B1 (tiaminas) – apsaugo kūną nuo streso, gerina kraujo apytaką.
Vitaminas B2 (riboflavinas) yra antioksidantas, vienas iš pagrindinių vitaminų, kuris sukelia regeneracijos procesus, įskaitant nagus, plaukus ir odą.
Vitaminas B3 (vitaminas PP, nikotinamidas) – užtikrina mitybą ir plaukų augimą, odos ir nagų sveikatą bei gerina kraujo apytaką.
Vitaminas B5 (pantoteno rūgštis) – atsakingas už audinių, ypač gleivinių ir odos, regeneravimą. Net ir plaukų augimas bei jų pigmentacija negali būti be pantotene rūgšties. Šis vitaminas taip pat apsaugo nuo ankstyvo senėjimo ir raukšlių atsiradimo.
Vitaminas B6 (piridoksinas) – antidepresantas”, nes jis dalyvauja “laimės hormono” serotonino sintezėje – atsakingas už gerą nuotaiką, miego kokybę.
Vitaminas B9 (folio rūgštis) – reikalinga organizmui gaminti naujas ląsteles (pavyzdžiui, odos, plaukų, imuninių baltųjų kraujo ląstelių, raudonųjų kraujo ląstelių, ir tt …), ir taip pat suteikia stabilumo nervų sistemai.
Vitaminas B12 (kobalaminas, cianokobalamino) – dalyvauja hemoglobino sintezėje, gerina kepenų ir nervų sistemos veikimą. Sumažina aukštą cholesterolio kiekį, pagerina atmintį.
Vitaminas A (retinolio) – vienas iš pagrindinių antioksidantų ir kovotojų prieš infekcijas. rūpinasi “oda”. Retinolis pagreitina plaukų augimą, suteikia jai elastingumo, sveiką išvaizdą, blizgesį, plauko storį, taip pat apsaugo nuo ultravioletinių saulės spindulių.
Vitaminas C (askorbo rūgštis) – Galingas antioksidantas, “Visų sričių meistras”, Yra būtinas organizmo atjauninimui. JIS yra atsakingas už kapiliarų tona, skatina geležies asimiliaciją. Apsaugo plaukų svogūnėlius nuo sunaikinimo, padeda susidoroti Su stresu.
Vitaminas D – skatina Fosforo IR kalcio absorbciją žarnyne, normalų kaulų audinio formavimąsi ir mineralizaciją. Jo poveikis yra svarbus besivystančiam organizmui ir senstančiam, nes vitaminas D3 apsaugo kaulinį audinį nuo osteoporozės, lūžių, padidina organizmo atsparumą infekcijai.
Biotinas svarbus odos atsinaujinimui ir plaukų augimo procesui. Biotinas kontroliuoja medžiagų apykaitą, optimizuoja riebalų rūgščių naudojimą organizme, gerina bendrą plaukų strukturą ir išvaizdą

Skelbimas „B GRUPES VITAMINAI - SOUSIN“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-03-10. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 B GRUPES VITAMINAI - SOUSIN
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Mantas
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena
Skelbimus talpina nuo 2020 metų 03 mėn.
Skelbimo nr.:
268673
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
33
Atnaujintas:
2020-03-10 17:36