Automobilinių padangų dažymas; PP gruntavimas, dažymas

Kaina sutartinė

Skubiai ieškau investuotojų į automobilinių ( ir motociklų, dviračių ) padangų dažymo, tiuningo verslą. Tai visiškai nauja inovacija, niekur anksčiau nenaudota pasaulinėje praktikoje!
Ši inovacija, 2008 metais, per nacionalinę TV, organizuotoje atrankoje „ Vertas milijono“, susilaukė labai didelio komisijos dėmesio.... Tai buvo sensacija.
Praėjus daugiau, nei 3 metams, niekas nesukūrė efektyvesnių dažų !
Inovacija nauja tuo, kad padangų dažymui sukurti specialios paskirties „elastiniai“ dažai, kurių pagalba, padangos nudažomos tokia spalva, kokios nori klientas. Ypač efektingai atrodo perlamutrinių atspalvių padangos. Dažai yra atsparūs apkrovoms, netrūkinėja, neatsilupa, neblunka ir apsaugo guminius paviršius nuo perdžiūvimo, eižėjimo, saulės spindulių, prailgindami padangų tarnavimo laiką, bei suteikdamos originalų estetinį vaizdą. Šių dažų negamina jokia gamykla ir jų nerasite parduotuvėse !
Sukurtas ir specialus gruntas PP (polipropileninių) automobilių detalėms, prieš dažymą. Iki šiol, automobilių vidaus salono apdailos detalės gaminamos iš niūrios, tamsiai pilkos, arba juodos PP plastmasės. Iš jos gaminamos ir kitos apdailos detalės, kaip bamperiai, spoileriai ir t.t.. Ant PP paviršių ilgai nesilaiko jokie dažai. Kai kurie dažų gamintojai, bando sukurti dažus PP paviršiams, tačiau nesėkmingai, todėl pas 99 % automobilių, vidaus salonų apdaila yra pilka ir nusibodusi, bamperiai juodi ir neišvaizdūs....
Iki šiol nesidažančios automobilinės, vidaus salono ir išorės detalės, tapo dažomomis !

Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Alvydas
Skelbimo nr.:
150524
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
430
Atnaujintas:
2011-09-28 00:00