Angarai sandeliai

Kaina sutartinė

Berėmių angarų statymo technologiją sukūrė amerikiečių kompanija "SIC Industries" ir pasaulyje žinoma pagal pavadinimą ABM ir UBM. UAB Kalga yra vienintelė oficiali įmonė Lietuvoje turinti šią įrangą. Panašios sistemos taip pat yra Rusijoje ir Skandinavijoje. Statybos tecnologija yra pritaikoma daugelyje sričių: sandėliams ir logistokos terminalams, prekybos centrams, pastatų, pramonės ir žemės ūkio tikslams, sporto įrenginiams, aukštų gyvenamūjų namų bei biurų stogams ir mansardoms.

UAB "KALGA" stato bekarkasinius angarus.

Kodėl pasirinkti mus?
Todėl kad tik su mumis Jus sutaupysite savo laiką, pinigus ir gausite aukštos kokybės produktą, bei suteiksime jam garantiją.


DIRBAME VISOJE LIETUVOJE!
Pagrindinis: +*****,
Atstovas Vilniaus, Alytaus apskrityse: *****,
Atstovas Kauno, Marijampolės apskrityse: *****,
Atstovas Tauragės, Klaipėdos apskrityse: *****,
Atstovas Šiaulių, Telšių apskrityse: *****,
Atstovas Utenos, Panevėžio apskrityse: *****

Smulkesne informacija puslapyje www.kalga.lt/bekarkasiniai-angarai.html


sandeliu statyba, angaras, angarai, angaru statyba, angarai kainos, angaru kainos, tentiniai angarai, surenkami angarai, arkiniai angarai, angarai kaina, angarai ir paviljonai, parduodu angara, arkinis angaras, angaras kaina, angaru gamyba, angaru konstrukcijos, baltijos angarai, parduodamas angaras, angaru centras, angarai ir paviljonai uab, angaras uab, parduoda angara, angaro, angarai, angarai kainos, surenkami angarai, angarai kaina, angarai kainos, angarai, arkiniai angarai, surenkami angarai, angarai kaina, angarai ir paviljonai, baltijos angarai, angarai ir paviljonai uab, angaru kainos, angaru konstrukcijos, angaru statyba, angaru gamyba, angaru centras, angaras, parduodamas angaras, arkinis angaras, angaras kaina, angaras uab, surenkami angarai, arkiniai angarai, angarai, angarai kaina, angarai kainos, metaliniai angarai, angarai sandeliai, parduodami angarai

Skelbimas „Angarai sandeliai“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-03-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 5 Angarai sandeliai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
nera
Vilnius
Skelbimo nr.:
163006
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
3104
Atnaujintas:
2012-03-13 00:00