ALVEO 100% naturalus 26 žoliu augalinis preparatas. Kanada.

Kaina sutartinė

Alveo – derinys iš veiksmingų ir aktyvių augalinės kilmės substancijų. Šis derinys - tai 22 amino rūgščių, 26 žolių ekstraktų, medus, klevo sirupo ir vandens mišinys.
Alveo unikalumas slypi jo receptūroje, kuri suteikia galimybę teigiamai veikti aukštą kraujospūdį, cholesterolio lygį, kepenų audinius, cukrinį diabetą, imuniteto pusiausvyrą, nuovargį ir pan. Šiuos efektus patvirtina daugybės vartotojų patirtis.
Alveo suteikia galimybę mūsų organizmui šalinti balastines medžiagas, o papildo jį vertingomis, kurių negauname su maistu, didina atsparumą ligoms, padeda organizmui greitai atsistatyti, lėtina senėjimo procesą. Alveo pagamintas dviejų skirtingų skonių: vynuogių ir mėtų – pastarasis skirtas diabetu sergantiems žmonėms.

Augalų ekstraktai Tau padės:
• Įgyti didesnį organizmo atsparumą, valyti organizmą, stiprinti imuninę sistemą, apsisaugoti nuo alergijos, uždegimų, virusų;
• Stiprinti širdies veiklą ir klaujagysles, išvengti širdies ligų, reguliuoti kraujospūdį, gerinti kraujotaką, mažinti cholesterolio kiekį;
• Išvengti virškinimo problemų, reguliuoti virškinimo sistemos funkcijas, cukraus lygį, kepenų ir tulžies veiklą, skatinti inkstų veikimą;
• Išvengti onkologinių ligų, aprūpinti organizmą pakankamu antioksidantų, kurie naikina pavojingus laisvuosius radikalus, kiekiu;
• Stiprinti atmintį bei nervų sistemą, aprūpinti smegenis pakankamu deguonies kiekiu, geriau susikoncentruoti ir nusiraminti;
• Išlaikyti elastingus raumenis ir sveikus sąnarius, kovoti su reumatizmu, bei apsisaugoti nuo artrito, sumažinti audiniuose nereikalingų medžiagų bei toksinų kiekį;
• Gerai jaustis ir džiaugtis gyvenimu.

Alveo reguliuoja imuninę sistemą, didina atsparumą ligoms, pozityviai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą, reguliuoja kraujospūdį, mažina cholesterolio kiekį, teigiamai veikia nervų sistemą, virškinimo sritį, raumenis ir sąnarius, reguliuoja cukraus kiekį, papildo organizmą reikalingais vitaminais, mineralais ir amino rūgštimis, bei koenzimu Q10.
Alveo yra mūsų kasdieninės mitybos papildas, nes įprastas maistas neturi visų mūsų organizmo gerai veiklai reikalingų medžiagų. Alveo suteikia jų, prasiskverbia į visas svarbias sistemas, išlygina ir normalizuoja kūno organų veiklą, naikina toksinus, padeda atsinaujinti organizmo sistemoms, sumažina organizmo degeneraciją, pagerina smegenų veiklą.
Alveo nėra vaistas, bet reguliariu jo vartojimu galima užsitikrinti, kad galėsime apseiti be vaistų, išvengsime nemalonumų, prailginsime ne senatvę, o jaunystę.
Alveo yra biologiškai aktyvus. Kas tai yra biologinė aktyvacija? Tai specialus metodas, kai preparatas yra ypatingai apdirbamas, pvz. lazeriu, UV spinduliavimu, elektromagnetiniu lauku ir t.t. Tuo pasikeičia jo molekulinė struktūra ir sukuriamas palankesnis medžiagų įsisavinimas mūsų ląstelėse. Tyrimai rodo, kad po Alveo panaudojimo per 15 - 20 minučių visos naudingos medžiagos patenka į ląstelę 80-99% aktyvumu. Alveo biologiškai aktyvuotos medžiagos pradeda cheminę reakciją, kuri detoksikuoja, naikina bakterijas, virusus, kancerogenines ląsteles.
Alveo sudėtyje nėra jokių konservantų, jį gali vartoti nėščios moterys ir naujagimiai. Preparatą siūloma gerti pusvalandį prieš valgį, taip pat naudinga vartoti daugiau skysčių, bent 2 litrus per dieną tam, kad būtų išplautos pavojingos medžiagos iš organizmo. Dienos norma – 1 ar 2 išmatavimai (28ml).Daug dirbant, vartojant alkoholį, rūkant arba esant stresui, siūloma normą didinti du kartus. Norint gero rezultato, patariama preparatą vartoti 3 – 4 mėnesius. Jis sukurtas taip, kad galima būtų vartoti ir ištisai – priklauso nuo individo.

Sudėtis:
Alavijas – aloe vera
Jo sudėtyje yra medžiaga, kuri teigiamai veikia virškinimo traktą. Nauda ta, kad ji veikia tiesiogiai storojoje žarnoje. Sultys veikia dezinfekuojančiai ir kaip antibiotikas. Apskritai yra stiprinanti priemonė.

Ženšenis – panax ginseng
Kinų medicinoje egzistuoja teorija, kuri reiškia „energijos pusiausvyrą“. Tai dažnai vartojamas terminas, reiškiantis ženšenio sugebėjimą padėti organizmui įgyti pusiausvyrą. Šiuo metu šis augalas yra naudojamas nuovargiui pašalinti, koncentracijos trūkumui gydyti. Ženšenis padidina viso organizmo fizinį ir psichinį aktyvumą. Tai tobulas gydomasis augalas senstantiems žmonėms.

Eleuterokokas – eleutherococcus senticosus
Sibiro ženšenis Kinijoje vartojamas daugiau nei 5 000 metų. Žinojo jį ir IX amžiaus arabų gydytojai. Tai viena iš geriausių natūralių gydomųjų priemonių, skirtų širdies ir kraujagyslių sistemai. Atletai šį augalą garbina, nes jis gerina kraujotaką širdyje ir harmonizuoja kraujospūdį. Priklauso žinomiems adaptogenams (padeda kūnui pasiekti harmoniją su aplinka).

Pilkasis saldymedis – glycyrrhiza glabra
Priklauso augalų grupei, kuri turi įtakos endokrininei sistemai. Joje randama pirmiausia saponinų,
Po to glycyrrhizino ir hormoninio charakterio medžiagų. Turi priešbakterinį poveikį.

Paprastasis erškėtis – rosa canina
Erškėtrožė yra plačiai vartojama. Tai vienas iš geriausių vitamino C, beta – karotino, B grupes vitaminų, tanino ir ~ 4% mineralinių medžiagų šaltinis. Erškėtrožė padeda organizmui kovoti prieš infekcijas, peršalimą, nuovargį ir išsekimo būseną, padeda esant inkstų ir šlapimo organų problemoms, urogenitalinio trakto uždegimams.

Ginkmedis – ginko biloba
Apsaugo smegenis ir teigiamai veikia įvairiuose lygiuose. Tyrimai rodo, kad padeda sulėtinti degeneracinius širdies ir kitų organų pakitimus, lėtina senėjimo procesą, taigi atitolina senatvę. Tradicinėje kinų medicinoje ginkmedį jau daugybę metų vartoja impotencijos gydymui. Savo sudėtyje turi elementų, padedančių gydyti alerginius susirgimus ir yra nepakeičiamas gydant cukraligę.

Asiūklis – equisetum hyemale
Vienas iš seniausių žinomų mūsų Žemės augalų. Daugelis mokslininkų tiki, kad jis egzistavo ir prieš 600 milijonų metų. Veikia kaip šlapimą varanti priemonė, padeda prie alergijų, tinkamas prostatos gydymo papildas. Padeda organizmui pasisavinti kalcį, labai tinka menopauzės metu, stiprina kaulus, plaukus, nagus, dantis ir visus rišančius audinius. Gydo opas ir pagreitina lėtai gyjančių žaizdų gijimą. Turtingas eteriniu aliejumi, padedančiu įsisavinti kalcį, kuris yra pagrindinė sudėtinė kaulų ir rišamųjų audinių dalis. Todėl tinka esant artritams.

Levanda - lavandula officinalis
Didžiausias levandos nuopelnas yra tas, kad ji išskirtinai veikia nervų sistemą. Harmonizuoja ir optimalizuoja jos veiklą. Vartojama su kitomis vaistažolėmis padidina jų veiksmingumą. Atsižvelgiant į tai, levanda yra puikus adaptogenas. Tai reiškia, kad turi stiprinantį efektą nuo nuovargio ir raminantį poveikį nuo streso.

Pasiflora – passiflora incarnata
Pasaulyje yra naudojama kaip vaistažolė prieš nervinimąsi, jaudinimąsi ir įtampą, reguliuojanti kraujospūdį ir padedanti nuo nemigos. Vartojama nuo raumenų spazmų, priešmenstruacinės įtampos, komplikacijų menopauzės metu, ir įvairių skausmų nėštumo metu. Kiti poveikiai surašyti specialiojoje literatūroje apie nervingų, hiperaktyvių ir greitai susierzinančių vaikų gydymą.

Lucerna – medicago sativa
Pirmos žinios apie lucerną mus pasiekia maždaug iš laikotarpio 500 metų pr. Kr. Iš Irano. Į Europą (Graikiją) buvo atvežta VIII amžiuje. Yra turtinga žalia spalva – chlorofilu, kalciu, vitaminais, mineralais. Dėl savo maistingųjų medžiagų vertės tarp žmonių įgijo posakį „visų maistų tėvas“. Iš kitų išsiskiria savo geležies, kalcio, magnio, fosforo, natrio, chloro ir silicio turtingumu. Lapai savo sudėtyje turi aštuonias pagrindines amino rūgštis. Iš jos pagamintas vaistas paprastai yra žinomas anglišku pavadinimu alfalfa. Lucerna teigiamai veikia artritą, laisvina vidurius, gydo astmą ir slogą, reguliuoja cholesterolio kiekį kraujyje.

Raudonasis dobilas – trifolium pratense
Dobilo sudėtyje yra grupė drėkinamųjų medžiagų, genisteino ir biochanino A. Laboratorinių tyrimų metu buvo pastebėta, kad biochaninas A neleidžia vystytis vėžiui ląstelių kultūroje. Taip pat jis tinkamas dietiniam maistui, užkerta kelią vėžio atsiradimui., veikia kaip antibiotikas, turi priešbakterinį poveikį. Naudingas esant inkstų ir kepenų susirgimams, gydo nuo kosulio, bronchito ir kitų kvėpavimo ligų komplikacijų. Gydo egzemas, dedervinę odos ligą, valo kraują ir neleidžia plėstis navikams.

Vaistažolinis benediktas – cnicus benedictus
Augalas kilęs iš Viduržemio jūros kraštų. Jo sudėtyje pirmiausia yra taninas ir eterinis aliejus, glikozidas, cnicinas ir benediktinas, dervos, flavonoidai, magnio druskos, kalcis, B grupės vitaminai ir kt. Veikimas: ramina, veikia prieš stresą ir depresiją, stiprina širdį, gerina kraujo apytaką. Padeda gydant kepenis, gerina riebalų virškinimą, reguliuoja tulžies pūslės veiklą, veikia dezinfekuojančiai ir antiseptiškai.

Vaistinis krapas – foeniculum vulgare
Vienas iš seniausių augalų. Užrašai apie jį pasirodė dar prieš 4 000 metų ir netgi buvo aprašyti „Egipto gydomųjų aprašymų rinkinyje“ (parašyta 1 500 m. pr. Kr.). Krapo savybės: padeda esant virškinimo problemoms, skrandžio spazmams, mitybos sutrikimams. Naudojamas kaip vaistas nuo anemijos, nuo bronchų uždegimo ir kosulio, skatina motinos pieno gamybą, mažina reumatinių susirgimų keliamą skausmą.

Azijietiškas bambagyslis – centella asiatica – gotukola
Vaistas, naudojamas tolimuose rytuose, gydant astmą, bronchitą, širdies problemas, dizenteriją, nemigą, akių problemas, išsekimą, uždegimus, aukštą kraujospūdį, viduriavimą, tuštinimosi sunkumus. Indijoje vartojamas odos, raumenų ir sąnarių ligoms bei mąstymo ir atminties lygio gerinimui. Dažnai pristatomas kaip „ maistas smegenims“, nes stimuliuojančiai veikia smegenų ląsteles. Padidina dvasinius ir fizinius sugebėjimus, kovoja su stresu.

Garbiniuota kremzlinė – chondrus crispus
Tai jūros dumblis, augantis ant uolų. Veikia prieš plaučių, žarnų ir inkstų uždegimą, teigiamai veikia opų, vočių, skaudulių dieglius, plaučių uždegimą ir kosulį, turi pozityvų efektą skrandžio opai.

Geltonasis gencionas – gentiana lutea
Viduramžiais buvo žinoma kaip priešnuodis nuo įvairių apsinuodijimų. Puikiai veikia virškinimo sistemą. Kai kurios jos sudėtinės dalys veikia antibakteriškai ir priešuždegiminiai. . Klinikiniai tyrimai įrodė, kad šis augalas stiprina kepenų funkciją, šalina virškinimo sutrikimus, teigiamai veikia skrandžio sulčių sekreciją, kasą, tulžies pūslę, veikia prieš rėmens ėdimą.

Pūslėtasis guveinis – fucus vesiculosus
Tai jūros dumblis, išgaunamas iš vandenynų. Šio augalo sudėtyje yra jodo, kuris būtinas optimaliam skydliaukės fukcionavimui. Jam priskiriamos šios savybės: yra geriausias natūralus augalas, palaikantis skydliaukės hipofunkciją, mažina riebalų perteklių, malšina artritą ir reumatizmą, puikiai veikia prieš uždegimus, naikina nepageidaujamus žarnyno parazitus. Sudėtyje yra baltymų ir jodo. Reguliuoja virškinimą, turi gydomųjų savybių, todėl siūloma vartoti gydant skrandžio opą ir virškinimo problemas.

Paprastoji kraujažolė – achillea millefolium
Viena iš labiausiai vartojamų vaistažolių. Šventikas Kneippas prieš daugiau nei 100 metų jį pavadino „moteriškų ligų gydymo karaliumi“, ir buvo visiškai teisus. Mažina kraujavimą (ne tik ginekologinį), malšina spazminius skausmus, dezinfekuoja. Taip pat švelniai reguliuoja kraujospūdį.

Dirvuolė – eupatorium perfoliatum
Šį augalą galima surasti Europoje, Azijoje, Šiaurės Amerikoje. Mūsų protėviai jį naudojo dėl kraują valančių savybių ir dėl teigiamo efekto tulžies veiklai. Kai atrado imuninę sistemą reguliuojančių savybių, buvo pradėta vartoti prieš virusines infekcijas.

Guarana – paullinia cupana
Tai yra liana, kilusi iš Amazonės žemumos. Indėnai šio augalo sėklas vartojo ištisus šimtmečius kaip pagrindinį vaistą nuo daugelio negalavimų. Šis augalas suteikia energijos ir kartu malšina skausmą.

Laukinė slyva – prunus serotina
Graikai šią vaistažolę augina jau nuo 400 m. pr. Kr. Yra gerai žinoma savo sugebėjimu šalinti inkstų akmenis. Jai priskiriamos savybės: puikiai veikia nuskausminančiai, sudėtyje yra beta – karotino ir vitamino A, jaunina odą, gydo nuo navikų.

Daugiažiedė rūgtis – polygonum multiflorum
Naudojama kaip raumenų stiprinimo priemonė, todėl gausiai vartoja Azijos atletai ir kovos menų meistrai. Yra puikus natūralus antioksidantas ir laisvųjų radikalų gaudytojas, taigi veikia prieš senėjimo procesą. Laikomas augalu, tiesiogiai gerinančiu vaisingumą dėl savo sugebėjimo didinti spermatozoidų kiekį ir skatinti kiaušidžių veiklą. Klinikiniai tyrimai, atlikti Kinijoje įrodė, kad šį augalą galima vartoti gydant aukštą cholesterolio kiekį, širdies problemas, chronišką bronchitą. Vartojama ir kaip energijos teikianti priemonė.

Krūminė paprika – capsikum frutescens
Papriką kaip vaistą vartojo senieji majai. XX amžiaus 70-aisiais metais paprika išpopuliarėjo kaip augalas, suteikiantis būtinas medžiagas arterijų, kraujagyslių ir kapiliarų struktūrų atnaujinimui. Tuo reguliuojama kraujotaka. Turi aktyvią sudėtinę dalį, kuri malšina skausmą. Vartojama kaip priemonė, neleidžianti užakti kraujagyslėms, smegenų veiklai gerinti, širdies susirgimų atvejais.

Ceilono cinamonas – cinnamonum spp.
Cinamonas yra augalas, turintis platų dezinfekuojantį ir priešuždegiminį veikimo spektrą. Tradicinė kinų medicinos mokykla itin gerbia šį augalą. Jie tvirtina, jog cinamonas harmonizuoja In ir Jan elementus.

Kardamonas – elettaria cardamomum
Rytų medicinoje kardamonas naudojamas nuo astmos, skrandžio problemų, prieš nemalonų burnos kvapą. Jis gerina baltymų panaikinimą iš tulžies pūslės ir užkerta kelią virusų dauginimuisi.

Čiobrelis – thymus vulgaris
Viena iš stipriausių priešuždegiminių priemonių, veikianti kaip antibiotikas. Puiki dezinfekcinė priemonė, teigiamai veikianti kvėpavimo takus ir virškinimo sistemą. Senovėje čiobrelio deginimas reiškė magišką aplinkos išvalymą, taip būdavo tiesiog dezinfekuojama aplinka.

Alveo yra dviejų rūšių – vynuogių sultyse ir mėtų aliejaus pagrindu. Pastarasis skirtas naudoti diabetu sergantiems žmonėms. Medicininėje literatūroje apie mentolą buvo užsiminta jau XVIII amžiuje. Jis laikomas stimuliuojančia priemone, kuri gali atnaujinti teisingą skrandžio veiklą, kepenyse stimuliuoja tulžies produkciją, tuo sugeba sumažinti riebalų kiekį. Naudojama kaip gydomoji priemonė esant padidėjusiam žarnų jautrumui. Dėl savo antivirusinių ir antibakterinių savybių laikomas puikiu kovotoju prieš infekcijas, palengvina kvėpavimą esant slogai, gerklės uždegimui, bronchitui, persišaldžius ar sergant gripu. Mentolas mažina vidurių pūtimą, skausmą pilvo srityje, vėmimą. Mažina rytinį sunkumą nėštumo metu. Naudojamas kaip priemonė raumenų įtampai atpalaiduoti, nuo streso ir migrenos.

Kanadietiško klevo sirupas – natūraliausias saldiklis, turtingas maistingomis medžiagomis, vitaminais ir mineralais. Jo sudėtyje yra kalcio, magnio, fosforo, geležies, cinko, vitamino A, B6.

Informacija internete www.akuna.itlink.lt
SIUNCIU IR I KITUS MIESTUS

Skelbimas „ALVEO 100% naturalus 26 žoliu augalinis preparatas. Kanada.“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-03-27. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 ALVEO 100% naturalus 26 žoliu augalinis preparatas. Kanada.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Jūratė
Klaipėda
Skelbimo nr.:
131451
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
330
Atnaujintas:
2011-03-27 00:00