2012 m. Valstybinio brandos egzamino įskaitos potemės

Nemokamai

Nemokamos konsultacijos

Rašau 2012 metų valstybinio brandos egzaminų įskaitos potemes. Kalbos parašytos pagal visus NEC reikalavimus. Kalbų ilgumas – apie 2 A4 formato puslapių, užtrunka kalbėti 5-7 minutes. Vieno darbo kaina: 15 Lt Šiuo metu esu paruošęs 7 potemes:
Kreipkitės el.paštu: *****
Arba telefonu: *****
Artūras

LITERATŪRA
2. „Kiekvienas individas privalėtų bent vieną poetą pažinti nuo pirmo iki paskutinio lapo: jei ne kaip vadovą po pasaulį, tai kaip kalbos matą" (Josifas Brodskis). Kurį poetą jūs norėtumėte pažinti nuo pirmo iki paskutinio lapo? Kodėl? Pagrįskite savo mintis konkrečiais pavyzdžiais. Apei Mačernį
KULTŪRA
7. Šiandien kalbama apie jaunystės kultą – visi privalo būti gražūs, veržlūs, energingi. Ką jūs manote apie diskriminaciją dėl amžiaus ir visuomenę, neigiančią senatvę?
10. Informacinėje visuomenėje, pasak prof. Sauliaus Kanišausko, klesti anoniminė kultūra, nes tie, kurie sėdi „šiapus" kompiuterio ekrano stiklo, regi pasaulį tik „anapus stiklo" – nuasmenintą, negyvą, anoniminį. Ar anoniminė kultūra yra grėsmė tradicinei kultūrai? Pagrįskite savo mintis konkrečiais pavyzdžiais.
11. Ką manote apie televizijos vaidmenį ugdant visuomenę? Palyginkite skirtingų laidų stilistiką,
informatyvumą, profesionalumą.
12. UNESCO Pasaulio paveldo konvencija apibrėžia, kas yra pasaulinės reikšmės gamtos ir kultūros paveldas.
Ką jūs manote apie šios taptautinės organizacijos paveldosauginę veiklą Lietuvoje, saugomus objektus ir to saugojimo svarbą Lietuvai?
13. Ką jūs manote apie savanorius – apie besiplečiančią dovanojimo kultūrą, ypač vartojimo kultūros kontekste?
14. Šiandien vis dažniau prabylama apie skaitmeninę knygą vietoj įprastos. Ką jūs manote apie knygą skaityklėje skaitymo kultūros požiūriu? Kokių permainų žmogui gali atnešti tokie pokyčiai?

vbe iskaita, 2012 iskaita, lietuviu kalbos iskaita, kalbejimo iskaita,potemes, kalbejimo potemes

Skelbimas „2012 m. Valstybinio brandos egzamino įskaitos potemės“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-03-29. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 2012 m. Valstybinio brandos egzamino įskaitos potemės
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Arturas
Vilnius
Skelbimo nr.:
164708
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
432
Atnaujintas:
2012-03-29 00:00