Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Naudinga dovana sveikatai – IMUNITETUI, ŠIRDŽIAI, KRAUJOTAKA

28 Eur

Labai malonu dovanoti naudinga dovana, kai tavo dovana džiugina, stiprina ir palaiko sveikatą.

Maisto papildu rinkinys Gamta sveikatai, ją dovanodamas visada pataikysi :)
1. Echinolex Herbal 60 tabl – kad stiprus imunitetas padėtu išvengti peršalimo ligų ir sustiprinti organizmą po sunkių ligų, normalizuoti širdies darbą ir būti energingam, darbingam su gerą nuotaiką visada.

Unikalios sudėties maisto papildas, papildantis žmogaus mitybą rausvažiedės ežiuolės, kininių kordicepsų, kininio ženšenio ekstraktais, kraštuotosios malpigijos vaisių ir paprastojo erškėčio vaisių milteliais, kurie gali padėti palaikyti normalų organizmo atsparumą ir imunitetą.

Maisto papildo sudedamųjų dalių savybės:
– Rausvažiedės ežiuolės ekstrakte ir jos šaknų ekstrakte esantys polisacharidai, alkilamidai ir poliacetilenai gali stimuliuoti nespecifinį imunitetą, didindami limfocitų ir makrofagų aktyvumą ir fagocitozę.
– Kininių kordicepsų ekstrakte esantys polisacharidai, fermentai ir amino rūgštys gali stiprinti imunitetą, suteikti energijos, padidinti ištvermę.
– Kraštuotosios malpigijos ir paprastųjų erškėčių vaisių milteliuose esantys vitaminai gali turėti teigiamos įtakos organizmo atsparumui.
– Kininio ženšenio ekstrakte esantys polisacharidai glikanai gali aktyvinti imunės sistemos ląsteles leukocitus, fagocitus ir makrofagus.

2. Crataegolex Herbal 60 tabl – kad Jūsų širdis būtų SVEIKA, papildykite organizmą augalinėmis medžiagomis širdžiai, juk širdis tai nesuskaičiuojamas turtas.

Unikalios sudėties maisto papildas, papildantis žmogaus mitybą gudobelės, vaistinio valerijono, paprastosios sukatžolės, vaistinės melisos, pipirmėtės ekstraktais, kurie gali padėti palaikyti normalią širdies ir kraujotakos funkciją.

Maisto papildo sudedamųjų dalių savybės:
– Gudobelės vaisių ekstrakte esantys flavonoidai ir oligomeriniai procianidinai gali gerinti širdies vainikinių kraujagyslių kraujotaką ir stiprinti širdies raumens susitraukimą. Pagerėjus širdies darbui, gerėja visu organų aprūpinimas deguonimi, mažėja dusulys.
– Vaistinio valerijono šaknų ekstrakte esančios valerijono rūgštis ir gama-amino sviesto rūgštis bei glikozidas valeridas gali veikti raminančiai, šiek tiek pamažinti kraujo spaudimą.
– Paprastosios sukatžolės ekstrakte esantys glikozidas leonurinas ir alkaloidas stachidrinas gali veikti raminančiai bei mažinti kraujo spaudimą.
– Vaistinės melisos ekstrakte esantys flavonoidai ir triterpenai gali veikti raminančiai, retinti širdies susitraukimus bei lengvai mažinti kraujospūdį.
– Pipirmėtės lapų ekstrakte esantys mentonas, mentofuranas, pinenas, limonenas, cineolis bei mentolio esteriai gali veikti raminančiai.

Jei kam reikia informacijos ar produktu, prasom rasykite email: ***** arba skambinkite mob: 8 612 *****. Pasistengsiu atsakyti į visus Jums rūpimus klausimus

Visi mano skelbimai puslapyje sveikatashop

1 / 1 Naudinga dovana sveikatai – IMUNITETUI, ŠIRDŽIAI, KRAUJOTAKA
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs maisto produktai:
Alla
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 05 mėn.
Skelbimo nr.:
243593
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
928
Atnaujintas:
2018-07-16 07:23