Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Mokymų sistema Moodle

Kaina sutartinė

Populiariausia pasaulyje mokymų valdymo sistema (MVS). Moodle, kaip jau aišku iš apibūdinimo, skirta įvairaus pobūdžio mokymams organizuoti ir vykdyti. Ją naudoja didžiausi Pasaulio ir Lietuvos universitetai (pavyzdžiui VU, KTU, VGTU ir kt.), mokymų centrai.

Moodle veikia kaip internetinis tinklapis, todėl ši PĮ veikia nepriklausomai nuo kompiuterio pajėgumų ar operacinės sistemos, ja pilnavertiškai naudojasi ir išmaniųjų telefonų savininkai. Dar svarbiau yra tai, jog Moodle galima naudotis visur, kur tik pasiekiamas interneto ryšys.

Moodle MVS dėl savo lankstumo ir pritaikymo galimybių naudojama ne tik universitetuose, moderniose mokyklose ar kituose mokymo įstaigose. Ją naudoja ir įmonės - remiasi šia PĮ organizuodamos mokymus ir seminarus, rengdamos naujus darbuotojus.

Norite sužinoti ar Moodle MVS tinkama Jūsų veiklai pradėti ar plėtoti? Susisiekite, konsultuojame ir patariame

Skelbimas „Mokymų sistema Moodle“ paskutinį kartą atnaujintas 2014-05-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs IT skelbimai“ turinį.

1 / 1 Mokymų sistema Moodle
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs IT skelbimai:
AKSI LT
Skelbimo nr.:
146835
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
476
Atnaujintas:
2014-05-20 16:32