Duomenų atstatymas iš visų skaitmeninių laikmenų

Kaina sutartinė

Sugedo kietasis diskas (HDD), USB atmintinė, SD kortelė ar kita laikmena? O gal tiesiog netyčia ištrynėte asmenines nuotraukas ar svarbią informaciją? Nežinote ką daryti?

Visi savo kompiuteriuose laiko begales svarbių duomenų. Nuotraukos, filmuoti vasaros atostogų prisiminimai ir t.t, bet visa tai gali netikėtai vieną dieną dingti. Neverta pulti į neviltį, mes grąžinsime Jūsų prarastus duomenis net ir iš fiziškai sugadintų laikmenų.

Mes patariame:

Neatidarinėkite, nejunginėkite, nedaužykite, nekratykite, nejunkite jokių programų. Labai dažnai tokie veiksmai apsunkina tolimesnį duomenų atkūrimo darbą.
Patikėkite šį darbą specialistams. Atneškite savo HDD mums - mes turime specialią, tam skirtą aparatūrą ir programinę įrangą kuri leidžia atnaujinti HDD mikroprogramą. Taigi, operatyviai pakeisime sugedusias detales, greitai atliksime remontą ir atkursime duomenis

Skelbimas „Duomenų atstatymas iš visų skaitmeninių laikmenų“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs IT skelbimai“ turinį.

1 / 1 Duomenų atstatymas iš visų skaitmeninių laikmenų
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs IT skelbimai:
Norim.lt
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
198678
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
270
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23