Vertimų paslaugos Vilniuje, Klaipėdoje ir kituose Lietuvos miestuose

Kaina sutartinė

Baltijos vertimai - vertimų biuras, kuris yra įsikūręs Vilniuje ir Klaipėdoje. Tekstus vertimams galite pateikti internetu ir atliktą vertimo paslaugą įvertinti gavus laišką paštu ar per kurjerį. Vertimų paslaugos - tai pagrindinė įmonės "Baltijos vertimai" teikiama paslauga. Ją apima tiek vertimas žodžiu tiek vertimas raštų. Galime atlikti bet kokių dokumentų vertimus, techninių tekstų, diplominių darbų, medicininių išrašų, internetinių svetainių ir kitų tekstų vertimus. Teikiamas paslaugas apima ir vertimas žodžiu, kurio metu pramoginių renginių, konferencijų, seminarų, posėdžių ar kitų užsienio kalbas apimančių renginių vertimą. Galime versti kalbos metu visiems susirinkusiesiems arba individualiai asmeniui. Jei ieškote vertimo paslaugos - Baltijos vertimai - tai patikimas ir profesionalus vertimų biuras.
Vertimų paslaugas atliekame iš ar į net daugiau nei 60 skirtingų pasaulio kalbų.Jei turite papildomų klausimų - susisiekite su mumis svetainėje pateiktais kontaktais.
Reikia vertimų paslaugos? Laukiame Jūsų skambučio ar vizito jau dabar

Skelbimas „Vertimų paslaugos Vilniuje, Klaipėdoje ir kituose Lietuvos miestuose“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-01-10. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs darbai, paslaugos“ turinį.

1 / 1 Vertimų paslaugos Vilniuje, Klaipėdoje ir kituose Lietuvos miestuose
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs darbai, paslaugos:
Baltijos vertimai
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 05 mėn.
Skelbimo nr.:
248847
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
86
Atnaujintas:
2017-01-10 16:05