Universalusmeistras.lt – geodeziniai matavimai Vilniuje

1 Eur

Universalusmeistras.lt – tai vienoje vietoje surinkti įvairių sričių meistrai. Galbūt jums reikalingas santechnikas, elektrikas ar suvirintojas? Pas mus rasite ne tik juos, bet dar ir daugybę kitų savo srities profesionalų.
Viena iš Universalusmeistras.lt meistrų teikiamų paslaugų – geodeziniai matavimai Vilniuje. Geodeziniai matavimai atliekami tada, kai reikia žemės sklypą padalinti ar apjungti arba kai reikia keisti žemės sklypo paskirtį. Su šiais matavimais susiduria daugelis žmonių, kurie perka ar parduoda žemę bei norintys statyti namus. Jeigu jums reikia geodezinių matavimų paslaugų maloniai kviečiame kreiptis pas mus. Mes ne tik suteiksime profesionalias geodezinių matavimų paslaugas, bet ir esant poreikiui galėsime pasiūlyti kadastrinių matavimų specialistų bei architektų pagalbą.
Kodėl rinktis Universalusmeistras.lt geodezinių matavimų specialistus? Mes esame profesionalūs, modernūs, darbus atliekame kokybiškai ir už optimalią kainą. Rinkdamiesi mūsų geodezinių matavimų ekspertus visada galėsite būti tikri, kad pasirinkote kvalifikuotą ir patyrusį meistrą. Atlikdami geodezinius darbus mūsų specialistai naudoja tik pačią naujausią geodezinę įrangą, taiko laiko patikrintus metodus bei stengiasi užtikrinti darbo našumą bei efektyvumą. Kokybė – mūsų specialistų prioritetas. Nemėgstame daug kartų taisyti savo atlikto darbo, todėl stengiamės jį atlikti gerai ir kokybiškai iš pirmo karto. Visuomet iš anksto aptariame reikiamus darbus ir jų kainą, o atsiradus būtiniems papildomiems darbams, pirmiausia apie tai informuojame klientą.
Geodezinius matavimus atliekame ne tik Vilniuje, bet ir šiek tiek už jo ribų. Todėl jei jums reikalingas geodezinių matavimų specialistas, kviečiame apsilankyti mūsų tinklalapyje ir pasitikrinti ar „Universalus meistras“ jūsų mieste teikia geodezinių matavimų paslaugas

Skelbimas „Universalusmeistras.lt – geodeziniai matavimai Vilniuje“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-09-01. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs darbai, paslaugos“ turinį.

1 / 3 Universalusmeistras.lt – geodeziniai matavimai Vilniuje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs darbai, paslaugos:
universalus
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 07 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
266276
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
36
Atnaujintas:
2019-09-01 15:00