UAB “COSCRETE”

10 Eur

UAB "COSCRETE" įregistruota 2007 m. Pagrindinės veiklos kryptys yra žvalgymas ir vertinimas profesinių pavojų, akredituotos laboratorijos paslaugos, priešgaisrinė sauga ir civilinės saugos, aplinkos apsaugos, mokymo ir inžinerinės paslaugos.
Mūsų misija yra gerinti saugą ir sveikatą įmonėse, kurios teikia aukštos kokybės profesionalias konsultavimo paslaugas, atsižvelgiant į poreikius ir lūkesčius klientams.
Mūsų vizija - tai aktyvi ir patikima tarptautinė konsultacinė kompanija savo aukštos kvalifikacijos darbuotojų turi didelę patirtį, klientų ir visuomenės pasitikėjimą, stengiamės patenkinti visus poreikius ir vartotojų lūkesčius.
Pagrindinės veiklos UAB "COSCRETE" yra: išsilavinimas, darbo apsaugos ir darbo apsauga (saugos priemonės), darbo teisė, gaisrinė sauga, elektros saugos, civilinės saugos, aplinkos apsaugos, tyrimas ir vertinimas profesinių pavojų, parama elektros, šildymo ir dujų pramonėje, inžinerijos paslaugos.

Kviečiame užsiregistruoti telefonu: +***** svetainėje: www.dsa.lt
adresu *****
Užsiregistravę svetainėje mes susisieksime su jumis

Skelbimas „UAB “COSCRETE”“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-01-11. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs darbai, paslaugos“ turinį.

1 / 3 UAB “COSCRETE”
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs darbai, paslaugos:
vardenis
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2018 metų 12 mėn.
Skelbimo nr.:
262288
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
157
Atnaujintas:
2019-01-11 09:13