Tapyba ant sienų

Kaina sutartinė

Galime pasiūlyti įvairių tapybos ant sienų ir lubų idėjų. Sieninėje tapyboje galimi patys įvairiausi stiliai, puikiai tinkantys visuose interjeruose. Mūsų darbai papuoš Jūsų namus ar biurą. Jūs galėsite kasdien grožėtis, specialiai Jums sukurtu, dailininko sieninės tapybos darbu. O gal Jums norisi vaizdo, nutapyto iš Jūsų mėgstamos nuotraukos ar reprodukcijos? Sienų dekoravimas - tai gali būti tik keletas sieninės tapybos akcentų ar didelės apimties kūrinys, keičiantis erdvės suvokimą. Tapyba ant sienų gali būti skirta vaikams, jų kambarių pagyvinimui bei jaukumui. Paauglių kambario sienas galima išpiešti pagal jų norus ar eskizus, jų individualumui atspindėti. Tapyba ant sienų jau nuo seno naudojama visuomeninėms bei asmeninėms erdvėms papuošti. Tai gali būti klasikinis ar labai modernaus meno kūrinys, sukurtas tik šiai vietai.

Tapyti galima ant sendinto tinko sienos ar lubų. Tai būtų lyg laiko išbandymus atlaikiusi sena freska. Interjerui tokia technika atliktas sienų dekoras suteiks prabangos ir paslaptingumo.

Tapyba ant lygios sienos - Puikus akcentas šiuolaikiniame interjere. Dailininko rankų darbas visada pranoks sienų lipduką ar trafaretą.

RAKTINIAI ZODZIAI dekoras, dekoravimas, sienu dekoras, sienu dekoravimas, sienu apdaila, zidinio apdaila, freskos, tapyba,

Skelbimas „Tapyba ant sienų“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-11-08. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs darbai, paslaugos“ turinį.

1 / 8 Tapyba ant sienų
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs darbai, paslaugos:
Lina
Skelbimo nr.:
218292
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
2806
Atnaujintas:
2020-11-08 19:35