Sąmatų sudarymo bei 3D grafikos pasl

Kaina sutartinė

Sąmatų sudarymas. Jau daugiau kaip 10 metų dirbame sąmatų rengimo srityje ir laikome save tikrais šios srities profesionalais. Sąmatas rengia atestuoti savo srities specialistai, todėl sąmatų parengimo profesionalumą galime GARANTUOTI. Rengiame pilnas sąmatas, įskaitant bendrastatybinius ir specialiuosius darbus (elektros instaliacija, vandentiekis, nuotekos, šilumos gamyba, ŠVOK, apsauginė ir priešgaisrinė signalizacija ir kt.).
Sąmatų sudarymui siūlome šias paslaugas: Atliekame matavimus statybų objekte ir parengiame statybos darbų sąmatos skaičiavimus; Tikriname jau sudaryta sąmatą ir konsultuojame iškilusiais klausimais; Sudarome statybos bei inžinerinių darbų lokalines sąmatas fiziniams asmenims, bankams ar kt.; Parengiame konkursinės sąmatas; Ruošiame atliktų statybos darbų aktus; Pagal sąmatos duomenis sudarome kalendorinius darbų vykdymo grafikus (Ganto grafikas); Rengiame nuostolių įvertinimo aktus draudimo bendrovėms; Vykdome objektų kontrolę; Kvalifikuotai konsultuojame sprendžiant visus su sąmata iškilusius klausimus. Kreipkitės į mus ir gaukite pasiūlymą

Skelbimas „Sąmatų sudarymo bei 3D grafikos pasl“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios paslaugos“ turinį.

1 / 1 Sąmatų sudarymo bei 3D grafikos pasl
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios paslaugos:
Mindaugas
Klaipėda
Skelbimus talpina nuo 2016 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
234775
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
274
Atnaujintas:
2016-06-22 10:45