Restoranėlis "SENA SKRYNIA" – įsimintinai Jūsų šventei

Kaina sutartinė

Elegantiška ir jauki restoranėlio "SENA SKRYNIA" aplinka, nuo kurios atsiveria netoliese esantis, nuostabus Panemunės šilo vaizdas puikiai tinka švęsti vestuves ir krikštynas. Net neabejojame, kad nepakartojamas Panemunės šilo vaizdas, atsiveriantis iš vasaros lauko terasos, visiems svečiams ilgam išliks atmintyje.
Taip pat restoranėlyje yra įrengtos dvi pobūvių salės bei pagrindinė salė, talpinanti iki 100 žmonių. Salėse esantis subtilus interjeras, žvakių šviesa, malonus aptarnavimas sukurs ypatingą Jūsų šventės nuotaiką, o iš aukščiausios kokybės gaminamas gardus lietuviškas maistas leis pasilepinti net ir išrankiausiam skoniui tinkančiu maistu.
Maloniai kviečiame apsilankyti restoranėlyje "Sena skrynia", o mūsų personalas pasirūpins, kad ilgai nepamirštumėte malonaus aptarnavimo, skanaus maisto, puikios paslaugų kokybės ir išsivežtumėte vien tik malonius bei šiltus prisiminimus

Skelbimas „Restoranėlis "SENA SKRYNIA" – įsimintinai Jūsų šventei“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios paslaugos“ turinį.

1 / 4 Restoranėlis "SENA SKRYNIA" – įsimintinai Jūsų šventei
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios paslaugos:
SENA SKRYNIA
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
232640
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
815
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23