Rašto darbų konsultantas. Visi rašto darbai.

1 Eur

Sunku išsirinkti arba nerandate Jums tinkamo rašytojo, kuris padėtu su reikiamu mokslo darbu? Įvertinus Jūsų lūkesčius ir finansines galimybes, padėsiu Jums su tinkamo rašytojo paieškomis! Padėsiu eliminuoti apgavikus, sutaupysiu laiko, išlaikysiu konfidencialumą ir padėsiu rasti geriausią variantą!

Turiu ne vienus metus patirties dirbant šioje rinkoje, tad esu sukaupęs platų gerų, tiek ir blogų (black listą) rašytojų sąrašą, kuris visą laiką pildosi. Esu suformavęs nepriekaištingą rašto darbų konsultanto reputaciją tiek klientų, tiek ir rašytojų tarpe. Konsultacijas galiu suteikti ir telefonu, ir el. paštu, ir per live chatą. Besikreipiantiems pirmą kartą, konsultaciją/ pagalbą su rašytojo paieška suteiksiu nemokamai!

Galite kreiptis su bet kokiu darbu, bet kokia tema!

Daugiau informacijos apie teikiamas paslaugas, rašytojus, korepetitorius ir šiaip naudingos informacijos galite rasti apsilankę svetainėje www.kas-raso.lt arba parašę *****

Skelbimas „Rašto darbų konsultantas. Visi rašto darbai.“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios paslaugos“ turinį.

1 / 1 Rašto darbų konsultantas. Visi rašto darbai.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios paslaugos:
Darius
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
236810
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
145
Atnaujintas:
2016-06-22 11:13