Interjero dizaino paslaugos www.interjerovizija.lt

5,79 Eur

Interjero dizaino projektavimas –tai viskas, kas susiję su pastato vidumi, kas yra jo erdvėje: sienos, langai, durys, apdaila, tekstūra, apšvietimas, apstatymas ir baldai. Norint turėti puikią erdvę, naudoju šiuos elementus, kad sukurtume funkcionalią, saugią ir estetiškai malonią erdvę užsakovui.
Mano interjero dizaino projektavimo paslaugos remiasi keliais, tačiau esminiais veiksniais:
1. interjero unikalumu (t.y. ieškau būtent išskirtinių sprendimų konkrečiam vykdomam objektui);
2. fukcionalumu (tokio pagreičio visuomenei svarbiausia patogumas);
3. kainų prieinamumu (svarbu įvertinti kiekvieno užsakovo finansines galimybes ir prie jų prisitaikyti, nešokant aukščiau "bambos");
4. greito sprendimo radimu (profesionaliai apsvarstant visus galimus turimos erdvės sprendimus ir apsistojant ties bendro susitarimo tašku).
5. geritu darbu (nereikia laukti mėnesio, kol bus pradėtas projektuoti Jūsų būstas. Mano nuomonė- "jei nespėji ir vėluoji su darbais-nedaryk išvis").
Ypatingai daug dėmesio skiriu aplinkos psichologijai, kas yra svarbu kliento vidiniam darnos jausmui bei atsipalaidavimui namie pasiekti. Juk visų svarbiausia- atskelti bei grįžti po dienos darbų į širdžiai bei dvasiai malonią aplinką... Taigi, kuriu interjerus, tinkančius kiekvieno užsakovo ar jo šeimos narių gyvenimo būdui, atsižvelgiant į bendrą tarpusavio sutarimą ir geriausio sprendimo ieškojimą.
Dirbu ir tobulėju tam, kad drauge sukurtume Rojų Jūsų namuose!

Skelbimas „Interjero dizaino paslaugos www.interjerovizija.lt“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-09-28. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios paslaugos“ turinį.

1 / 1 Interjero dizaino paslaugos www.interjerovizija.lt
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios paslaugos:
Simona
Vilnius
Skelbimo nr.:
176557
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
354
Atnaujintas:
2012-09-28 12:34