Rastas ir dovanojamas Sibiro laika Kenis- Bardas

Kaina sutartinė

Nuo vasario mėnesio pradžios po miestą klajojo pasimetęs ar išmestas šuo. Pirmą kartą su juo susipažinome vasario 3 dieną, tik tąkart su juo susidraugauti nepavyko, šuo blaškėsi ir buvo suirzęs, urzgė ant mūsų, tad teko nuleisti rankas ir tikėtis, kad šunelis grįš namo. Tačiau taip nenutiko, jis klajojo po Vilnių 2 savaites, kol atsidūrė Antakalnyje 2011-02-13 d., kur buvo prisiviliotas ir gerų žmonių priglaustas į šiltus namus, nes tąnakt buvo labai šalta ir šunelis jau šlubavo. Vasario 14 d. jis atkeliavo pas mus.
Paaiškėjo, kad šuo labai draugiškas, bendraujantis. Bardas yra labai ramus, prieraišus, paklusnus šuo, nekeliantis bereikalingo triukšmo. Neprieštarauja šukavimui. Jau pelnė daugumos savanorių simpatijas, todėl ieškome jam pačių geriausių namų.
Netinka gyventi lauke dėl jautrių sąnariukų.
Kreiptis į Vestą tel. nr. 8-605-*****, paštas *****
Vilnius.
Dovanoja savanoriška gyvūnų globos organizacija LESĖ, daugiau informacijos apie mus ir mūsų išgelbėtus gyvūnėlius rasite mūsų internetinėje svetainėje www.lese.lt

Skelbimas „Rastas ir dovanojamas Sibiro laika Kenis- Bardas“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-02-21. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios dovanos“ turinį.

1 / 5 Rastas ir dovanojamas Sibiro laika Kenis- Bardas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios dovanos:
VšĮ LESĖ
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 11 mėn.
Skelbimo nr.:
125468
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1594
Atnaujintas:
2011-02-21 00:00