Dovanoju šuniukus

Nemokamai

Be kaltės kalti, nuteisti be prisiekusiųjų teismo ir patupdyti už grotų benamių gyvūnų sanitarinėje tarnyboje, liūdna, labai liūdna... Tokia štai gyvenimo pradžia kelių neseniai gimusių šunelių, kurių mama nepajėgi buvo juos apsaugoti nuo negandų. Nes buvo ir pati įkalinta.
O gyvenimas paruošė mažiams staigmeną – juos pastebėjo!!! Juos priglaudė!! Jais pasirūpino!!! Ir štai koks puikus rezultatas – Vikis ir Nikis išgražėję, paaugę, nuprausti, išgydyti, nukirminti jie jaukiai įsitaisė globėjos namuose. Tiesa, namučiai laikini, nevalia užsibūti, nes laukia kiti nelaimėliai.
O mažiai laiko veltui ir negaišta, auga, sportuoja, priauga svorio, mokosi reikaliukus atlikti ant palutės, pratinami prie pavadėlio, bet didžioji laiko dalis skirta gyvenimo džiaugsmui – dūksta kaip pašėlę :) Dailiai sudėti, žvilgaus trumpo plauko, švelnios spalvos kailiuko. Augs iki kelių kaip ir mama.
Ką gi, laikas atsisveikinti su svetingais laikinais namais kai likimas jiems lems gerus šeimininkus, jaukius namus, kur visuomet garuoja šilta košytė, minkštas paklotėlis ir švelnios glostančios rankos. Vikis ir Nikis neliks skolingi, tikrai. Saugos namus ir teiks begalinį džiaugsmą žmogui, kur susies savo likimą su vienu iš jų. O gal ir su abiem iš karto. Nes berniokai tikrai to verti.
Dėl Vikio ir Nikio skambinti: ***** (Vilnius)

Skelbimas „Dovanoju šuniukus“ paskutinį kartą atnaujintas 2013-01-09. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios dovanos“ turinį.

1 / 7 Dovanoju šuniukus
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios dovanos:
Milda
Vilnius
Skelbimo nr.:
181141
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
342
Atnaujintas:
2013-01-09 21:11