Dovanoju kačiukus

Nemokamai

Dovanojami sveiki,5,5 mėn. kačiukai. Abu patinėliai, be galo draugiški ir prieraišūs. Daugiau apie juos skaitykite:



Ieškote draugo ir vis neapsisprendžiate, kuris Jums tinkamiausias? Pabodo niūri kasdienybė ir melancholiška nuotaika? Žiūrėkite į gyvenimą tik pozityviai, kaip tai daro mūsų globotiniai Lenonas ir Einšteinas!

Kviečiame į peržiūrą. Žiūrėti prašome su garsu:)

http://www.youtube.com/watch?v=01FdVT9YlVg&feature=plcp

Daug žodžių, pamačius šį filmuką, tikriausiai nereikia. Bet jei dar turite klausimų – papildome, prašome skaityti. Pagrindiniai filmo herojai - Lenonas - pilkai rainas - ir Einsteinas - juodai balta, 5,5 mėn broliukai.
Abu buvo išgelbėti iš kolektyvinių sodų, abu buvo kartą ir padovanoti.. tačiau abu ir grąžinti dėl nesuvaldomo išdykėliško charakterio. Tada, kai broliai neteko namų, laikinai juos priglausti sutiko Inga. Ir štai ką ji pasakoja apie savo globotinius:
Gali pasirodyti, kad Einšteinas iš pažiūros ramesnis, bet, kaip visi žinome, „tyli kiaulė gilią šaknį knisa:)“. Abu vienodai nutrūktgalviai, bet tuo pat metu YPATINGAI meilūs, švelnūs, prieraišūs ir draugiški. Nebijo nei kitų kačių, nei šunų, nuo pirmos minutės laikinoje globoje jautėsi kaip namie. Viskas įdomu, visur reikia dalyvauti, viską pakomentuoti plonu balseliu "miau" , pasimatuoti, sutvarkyti, patikrinti, ar nesugedęs čiaupas, ar maistas šeimai skaniai pagamintas, išvalyti dulkes iš slapčiausių kampelių, jų dėka kompiuteryje atradome naujas funkcijas ir klavišų kombinacijų santrumpas :) Kai nemiega, nedūksta ir nevalgo, visuomet randa būdą, kaip įsitaisyti ant kelių, pečių, galvos ar panašiai, kad tik būti šalia, arčiau žmogaus. Jie taip pat būna visada abu kartu: miega kartu, valgo kartu, dūksta kartu. Abiejų skirtumai... spalva. Pilkas - super katinas. Juodas - super katinas :)

Skelbimas „Dovanoju kačiukus“ paskutinį kartą atnaujintas 2013-01-15. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios dovanos“ turinį.

1 / 7 Dovanoju kačiukus
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios dovanos:
Orinta
Vilnius
Skelbimo nr.:
181390
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
354
Atnaujintas:
2013-01-15 15:05