Dovanojama nuostabi kalytė Prima- prima balerina!

Kaina sutartinė

Aš mėgstu gražias istorijas apie gyvūnus. Neseniai išgirdau, kad trispalvės katytės neša laimę. Kažin, o kaip dėl trispalvių kalyčių? Gal jos irgi neša laimę? Juk tarp katyčių ir kalyčių tik vienos raidės skirtumas! Manau, kad trispalvės kalytės tiesiog privalo nešti laimę, o gal net trigubą... O jeigu jos dar ir prima balerinos? Patikėkite, Prima mane praminė visai ne dėl to apie ką Jūs pagalvojate išgirdę tokį vardą. Kai kurie šuniukai yra sekliai, kai kurie yra rausėjai- lobių ieškotojai, būna ir batsiuvių mokančių patvarkyti senas ir naujas šlepetes, o štai aš... Tiesiog balerina. Prima balerina!
Greitai švęsiu savo 4 mėnesių gimtadienį. Pas “SOS gyvūnų” savanorę atsiradau visai netikėtai. Tiesa, iš pradžių aš atsiradau ne pas ją, o pas savo gražią laukinę mamytę. Kodėl mūsų graži šeimynėlė gyveno lauke, aš nežinau, nes tik neseniai išgirdau, kad kiekvienas šuniukas turi turėti savo namus. Mes neturėjom. Rūpestinga mamytė mus mokė, kur geriausia slėptis kai šalta, kur saugiausia nusnūsti ir kaip susirasti maisto. Gyvenimas lauke man nepatiko. Trukdžiau visiems netgi tada kai nieko nedariau, trukdėme mes visi, todėl mus nuolat vijo, vijo ir vijo... Ir kaip aš nustebau kai vieną kartą atvažiavo mašina ir išlipęs žmogus, neužsimojo, kad į mane kažką mestų, jis net nešaukė “šalin”, jis tiesiog pasiemė mane ant rankų kartu su sesutėm ir išsivežė. “Keliaujam ieškoti namų”- sušnabždėjo man.
Buvau pati laimingiausia pasaulyje. Deja neilgai, nes netrukus pamačiau, kad lig tol nugyventas laikas lauke, buvo grėsmingas ir nesaugus, jis atnešė mums baisų “parvo” virusą. Tyliai verkdama išlydėjau savo sesutę į “vaivorykštės šalį”. Ir pati buvau jau per silpna, o taip norėjau paskutinį kartą paspausti jai letenėlę ir prisiminti tą trumpą laiką praleistą kartu kai dar glaudėmės prie mamytės. Bet aš isšsikapsčiau, nes prima balerinos turi laukti ne “vaivorykštės šalis”, o “Gulbių ežeras”! Ir kiek džiaugsmo buvo mano globėjams kai aš pasveikau! Iš karto keliavom skiepytis, kad daugiau tokių bėdų neturėčiau.
Ir turbūt vis dar galvojat, kodėl aš Prima? Kodėl aš prima balerina? Tikrąjį atsakymą turbūt suras tik tas, kuris panorės su manimi pasidalinti savo namų ir širdies šiluma. Esu dar baikšti, nes gyvenime sutikau daugiau tų, kurie norėjo mane pagąsdint, o ne paglostyt. Bet kai jau įgaunu pasitikėjimą, žmogus tampa mano geriausiu draugu! Pasitikiu tais, kurie manimi rūpinasi, todėl pažadu, aš tikėsiu Tavimi, mano geriausias būsimas šeimininke. Sunku su manimi nebus, aš paklusni ir neišranki maistui. Galiu išsiduoti, kad valgau beveik viską! Na, dar mažytė paslaptis- lauke randu daugiausia dalykų, kurie man atrodo naudingi ir skanūs, nesvarbu ar tai būtų apdegusi padanga ar kiškio spira... Todėl su manimi taip linksma!
Nors kojytės mano laibos ir atrodo ilgos, iš tikrūjų aš net kelių nesiekiu ir nežadu augti didelė. Gyvenčiau aš su jaunu ar senu, dideliu ar mažu, man nesvarbu. Svarbiausia, kad tik namučiai šilti būtų, o šeimininko širdis didelė. Gal tu ieškai savo ištikimos trispalvės prima balerinos? Gal tu mane pakviesi pas save, o aš Tau šoksiu savo laimės šokį- šunytės Primos “Gulbių ežerą”...
Dėl manęs skambinkite globėjai Astai (Vilniuje) *****

Skelbimas „Dovanojama nuostabi kalytė Prima- prima balerina!“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-03-15. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios dovanos“ turinį.

1 / 5 Dovanojama nuostabi kalytė Prima- prima balerina!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios dovanos:
Asta
Vilnius
Skelbimo nr.:
129494
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
280
Atnaujintas:
2011-03-15 00:00