Dovanojama maža katytė- spalvota kaip margutis!

0,29 Eur

Dar viena istorija prasidėjusi beveik sostinės centre, pasislėpusi po akmeniniais laiptais ir vieną dieną netikėtai iškišusi savo bailų snukutį lauk. Laukinė trispalvė katė į pasaulį išvedė keturis linksmus „šnypštukus“! Užbėgant įvykiams už akių, pasakysime, kad trispalvė mamytė neseniai buvo sterilizuota, tad daugiau tame kieme, iš po laiptų nebelandžios vis nauji, niekam nereikalingi spalvoti kačiukai.
Bet būtų baisiai liūdna šiems, jau pasaulį išvydusiems kačiukams leisti tiesiog sulaukėti, ir vargti beglobio gyvenimą gatvėje, todėl mažyliai sulaukę laisvos vietelės atkeliavo į „Naminukų“ globą!
Meluotume, jei pultume pasakoti, apie kačiukų jaukumą ir neišpasakytą meilumą žmogui... Tarpusavyje mažyliai duodasi, šoka polkutes, eina grumtynių, pasipyksta ir susitaiko, bet žmogus kol kas jiems atrodo per didelis, per keistas ir kiek baisokas. Ką jau čia baisokas, tikras baubas! O baubus kačiukai gąsdina šnypštimu. Žinoma, pamatę, kad niekas nieko blogo nelinki, nusiramina, įdėmiai spokso, gali sutikt ir pažaisti kartu mažumėlę, bet tam, kad eitų kartu miegoti ir murktų užsikabaroję ant kaklo, prireiks šiek tiek laiko.
Mažajai trispalvytei Širlei vos 1,5 mėn., ir nors katytė smulkiausia savo šeimynėlėje, ji kaip spalvotas margutis ritasi greičiau už kitus! Mažylė Širlė- bailiukė, į žmogų žiūri savo didelėmis melsvomis akytėmis ir nežino ko laukt, bet sulaukus švelnių prisilietymų ir glostymų, Širlė nusiramina ir po truputį pradeda jausti pasitikėjimą. Kol kas šis spalvų kamuoliukas labiau primena bėgantį siūlų kamuoliuką, bet net neabejojame, kad patekus pas mylinčius šeimininkus, ir pasijutus saugi, Širlė taps jauki katytė, kuri savo noru glausis prie žmogaus ir ieškos draugijos.
Mielas šeimininke, jei esi pasiryžęs susidraugauti su maža, švelnia bailiuke ir parodyti jai, kad su Tavimi galima drąsiai eiti gyvenimo keliu, skambink „Naminukams“ ***** arba ***** (Vilnius)!

Skelbimas „Dovanojama maža katytė- spalvota kaip margutis!“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-08-24. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios dovanos“ turinį.

1 / 6 Dovanojama maža katytė- spalvota kaip margutis!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios dovanos:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
174265
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
374
Atnaujintas:
2012-08-24 07:49