Dovanojama jauna,sterilizuota,balta,rami katyt4

0,29 Eur

Katytė Amanda, būdama dar visai mažutė, buvo rasta lauke: sušalusi, vieniša ir serganti. Ją globojanti Agnė išgydė, vėliau savo lėšomis sterilizavo, tačiau laikas slinko, O Amanda kitų globotinių apsuptyje vis likdavo kažkur nuošaly, drovi, niekieno nepastebėta...
Tai karališko būdo (bet jokiu būdu ne užrietusi nosies) katytė. Ji rami, kukli, visiškai neįkyri ir tarsi gerbdama žmogaus privatumą niekada pati neįsitaisys jam ant kelių. Tačiau glostoma pradeda „šnekėti", išriečia nugarytę, tarsi prašydama nesustoti ir glostyti dar ir dar...

Kaip tikra dama besirūpinanti savo figūra, Amanda turi labai gerą saiko jausmą valgydama, todėl mėgsta pakramsnoti dažniau bet po nedaug. Jei kažkas paprašytų vienu žodžiu apibūdinti Amandos būdą, ištartume: balta. Nes į šį žodį telpa visas tas švelnus trapumas ir elegancija, kurią nešiojasi Amanda.

Manome kad katytė puikiai tiktų šeimai, ar žmonėms, kurie vertina gyvūno ramybę. Nors Amanda ir jaunutė, jai vos 1,5 m.: nutrauktos užuolaidos, ar išvartyti daiktai- ne jos pokštai. Kadangi žmogaus dėmesio ji įpratus palaukti, Amanda turi labai gerą savybę- kantrumą, todėl tai katytė, kuri gali likti viena namuose, kol šeimininkai būna darbe. Šiai gražuolei užtektų žinoti, kad Jūs grįšit ir jos širdelėje būtų ramu.
Galbūt šiandien atėjo Amandos laikas? Galbūt šiandien išaušo ta diena, kai ji nebyliai galės visiems pasigirti atradusi savo namus?

Dėl Amandos galite skambinti „Naminukams" *****, ***** (Vilnius).

P.s. Atsiradus atsakingiems šeimininkams iš kito miesto, transportas organizuojamas

Skelbimas „Dovanojama jauna,sterilizuota,balta,rami katyt4“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-11-08. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios dovanos“ turinį.

1 / 2 Dovanojama jauna,sterilizuota,balta,rami katyt4
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios dovanos:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
178602
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
355
Atnaujintas:
2012-11-08 13:58