Dovanojama draugiška balta katytė

Kaina sutartinė

Kartą gyveno viena nelaiminga katytė. Kažkuomet ir ji turėjo namus, buvo kažkam reikalinga ir brangi. Dabar jau nebesužinosime kas atsitiko, tačiau prieš kelis mėnesius p. Ugnė viename kieme pastebėjo liūdną, susivėlusią ir apleistą katytę. Nušalusiomis pūliuojančiomis ausytėmis, virusų pažeistomis akutėmis, auglių išvagotu pilveliu, visą purviną ir kenčiančią. Ji glaudėsi apleistuose sandėliuose ir beveik visą laiką būdavo viena, toliau nuo kitų benamių katinų, kurie ją skriaudė. Nepaisant visų negandų katytė vis dar tikėjo žmogumi, ieškojo meilės ir šilumos. P. Ugnė ją maitino, tačiau buvo akivaizdu, jog toks padarėlis žiemos lauke neištvers.

Į pagalbos prašymą atsiliepė ir laikiną globą pasiūlė p. Inga. Mergytė gavo Beausytės vardą. Netrukus katytė įsikūrė pas savo globėją ir susipažino su jos augintiniais - šuneliu Denu, jūrų kiauliukų Keksu bei katyte Ultra. Jau po kelių dienų Beausytė pasijuto saugi, nurimo ir apsiprato naujuose namuose.
Beausytei teko daug iškentėti: nuolatinės vet. procedūros, krūvos įvairių vaistų besiruošiant ausų, pilvo ir gimdos operacijoms, daugybė kraujo tyrimų (buvo įtariamos įvairios nepagydomos ligos). Pamažu katytės būklė gerėjo. Sėkmingai buvo atliktos operacijos. Geroji globėja Inga Beausytę globojo savarankiškai: pati vežiojo pas gydytojus, kantriai gydė, tepliojo baltulei ausis, leido vaistus, sudavinėjo įvairias pastas, lašelius.. visą laiką tikėjo, kad Beausytė atsigaus, taps nuostabia laiminga katyte. Vos pasijutusi geriau Beausytė tuoj puolė praustis ir netrukus kailiukas tapo nuostabiai baltas ir švelnus.

Dabar Beausytė yra paskiepyta ir sterilizuota. Sunku pasakyti, koks jos amžius. Manoma, maždaug 7 metai. Šiuo metu Beausytė jau visiškai sveika, guli prisiglaudusi prie Ingos ir svajoja. Bet svajoja ne apie tai, kas buvo, o apie tai, kas dar tik bus - laimė, ramybė ir katiniški malonumai:) Laukiame atsakingų ir gerų žmonių! Beausytė labai gera katytė, draugiška, švelni ir minkšta:) Prireikus, galima organizuoti transportą ir į kitus miestus. Skambinkite, rašykite: ***** (Inga), *****; *****

Skelbimas „Dovanojama draugiška balta katytė“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-02-16. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios dovanos“ turinį.

1 / 5 Dovanojama draugiška balta katytė
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios dovanos:
Inga
Vilnius
Skelbimo nr.:
160606
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
342
Atnaujintas:
2012-02-16 00:00