Dovanojama 2mėn. juoda katytė

Kaina sutartinė

Šiandien jau niekas mums nepasakys kada tiksliai pasaulį išvydo viena maža juoda katytė. Tačiau su gimtadieniu ją tikrai galima pasveikinti balandžio 13. Kodėl? Ogi būtent tas penktadienis, trylikta diena jai buvo viena geriausiu jos gyvenime. Taip taip, būtent tada, kai prietaringi žmonės tik ir laukia kas dar blogo nutiks, mažai juodai katytei nusišypsojo sėkmė. Galbūt čia ta magiškai "raganiška" išvaizda ir padėjo?

Gailų miaukimą, sklindanti iš po vienos mašinos, išgirdo tą ankstyvą rytą į darbą skubėjusi mergina. Nenusisuko, nepraėjo ir nepaliko, nors ir žinojo, jog sąlygų priglausti mažylę pas save nėra. Netrukus pamaitintas, išmaudytas ir šiltai susuktas "radinys" jau keliavo kartu į darbą:) Reikėjo skubiai ieškoti globos..

Taip Zinka-Razinka atsidūrė pas mane:)) Iš pradžių tai turėjo būti tik kelios dienos, bet dabar jau skaičiuojam 4 savaitę..Zinka atkeliavo peršalusi, varvančia nosyte ir traiškanojančiom akytėm. Svėrė ji net mažiau nei 400g, o kojytės užpakaliuką laikė dar labai netvirtai. Gydėmės, augom ir stiprėjom.

Šiandien jau pradedame dairytis naujų namų ir savųjų šeimininkų! Zinka tapo tikru energijos užtaisu ir viesulu, nuolat straksinčiu iš vieno kambario į kitą. Jau ko ko, bet žaismingo pasiutimo jai tikrai netrūksta:)) Namuose dažnai girdisi tokie komentarai kaip "Greičiau traukis, žirgas šuoliuoja!" Kartais iš viso to įsismaginimo net ir sustoti laiku nepavyksta ar kojos išdavikės posukyje ant šono nuvirsta..Bet kam nepasitaiko?! Svarbiausia žaisti, žaisti, žaisti. Vardan šio švento tikslo galima ir už save trigubai didesnį šuniuką pavaikyti, ir įkąsti į ranką, kuri netikėtai pačiupo ir nenori paleisti atgal:)) Žodžiu, panelė tikras mažas velniukas, kuriam, kaip ir kiekvienam mažam kačiukui, dar reikalingas šioks toks sudrausminimas ir "Galima/Negalima" ribų nustatymas. Katytė draugiška, tikrai ne šnypštukė, pašaukta dažniausiai greit atbėga ir "prisiregistuoja".

Taigi mes su Zinka-Razinka labai laukiam atsakingų ir rūpestingų šeimininkų:)

Skelbimas „Dovanojama 2mėn. juoda katytė“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-05-10. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios dovanos“ turinį.

1 / 5 Dovanojama 2mėn. juoda katytė
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios dovanos:
Eglė
Vilnius
Skelbimo nr.:
167455
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
417
Atnaujintas:
2012-05-10 00:00