Lietuviškas šiltnamis "Gaspadorius"

380 Eur

Siūlome Jums savos serijinės gamybos LIETUVIŠKĄ šiltnamį "GASPADORIUS", kuris tarptautinėje žemės ūkio parodoje "Sprendimų ratas 2013" pelnė laureato titulą ir buvo apdovanotas medaliu, o 6-ojoje Lietuvos gamintojų parodoje "Rinkis prekę lietuvišką 2014" buvo įvertintas Lietuvos pramonininkų konfederacijos diplomu.

Erdvus, aukštas ir itin patvarus šiltnamis " GASPADORIUS " parduodamas KOMPLEKTE su cinkuotu pamatiniu pagrindu ir durimis ( su orlaidėmis ) ABIEJUOSE šiltnamio galuose. Lengvai surinkę šiltnamį, jį pastatysite savo sklype be didesnio vargo. Jums nereikės lieti ar betonuoti pamatų - šiltnamį įtvirtinsite įkasę į gruntą specialias prailgintas šiltnamio arkų "kojas" su skersinukais ( jos jau yra šiltnamio komplektacijoje). Įkastos šiltnamio kojos neleis vėjui jo pajudinti, o cinkuoto plieno pamatas suteiks šiltnamiui papildomo stabilumo.

Jūsų užsakytą ir pilnai paruoštą montavimui šiltnamį ( tvirto karkaso dalis, pamatinį pagrindą, M5 dydžio varžtus, supjaustytą ir paruoštą montavimui europos gamintojų polikarbonatinę dangą ( 4 arba 6 mm storio pagal pasirinkimą ), aliuminę difuzinę juostelę polikarbonato lapų galų užsandarinimui, smulkią iliustruotą surinkimo instrukciją ir visa kita, kas reikalinga TVARKINGO šiltnamio surinkimui ir sumontavimui) NEMOKAMAI PRISTATYSIME Į JŪSŲ NURODYTĄ VIETĄ !

Tvirta šiltnamio konstrukcija leis Jums jaustis ramiai dėl šiltnamio saugumo ne tik pučiant stipriam vėjui, tačiau ir gausiai sningant. Šiltnamis suprojektuotas taip, jog atlaikytu ne tik prie karkaso parištus augalus - šiltnamio karkasas atlaikys ir pakabintas lentynėles ( KURIAS GALĖSITE ĮSIGYTI IŠ MŪSŲ UŽ ITIN PTRAUKLIĄ KAINĄ) skirtas sudėti daigykloms ar vazonėliams

Skelbimas „Lietuviškas šiltnamis "Gaspadorius"“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairi įranga sodui, daržui, miškui“ turinį.

1 / 2 Lietuviškas šiltnamis "Gaspadorius"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairi įranga sodui, daržui, miškui:
Šiltnamių centras
Skelbimo nr.:
232743
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1086
Atnaujintas:
2016-06-22 11:13