×

Įspėjimas

JUser: :_load: Nepavyko įkelti nario su id: 16264

Išnuomojamas puikus 3k butas centre

Kaina sutartinė

Skubiai išnuomojamas erdvus gero išplanavimo 3k. ir 77 kv. m. butas Pamėnkalnio gatvėje. Butas pilnai įrengtas, suremontuotas, mūriniame name. Butas nuomojamas su visais reikiamais baldais ir buitine technika. Aukštos lubos, dideli langai su stiklo paketais. Internetas, telefono linija, kabelinė televizija. Autonominis šildymas, wavin vamzdžiai, nauja kanalizacija. Virtuvė sujungta su didžiuoju kambariu, kuriame yra židinys. Grindys - uosinis parketas. Yra trys spintos stumdomom durim. Uždaras rakinamas kiemas, rūsys, nemokama stovėjimo aikštelė, šarvuotos durys, kodinė laiptinės spyna.
Butas šiltas ir šviesus, pigus išlaikymas (autonominis dujinis šildymas, židinys). Aukšte - po du butus. Galima įrengti biurą (name daugiausia biurų). Patogi vieta: šalia - Gedimino pr., Tauro kalnas. Galima nuomotis nedidelei konsultacinei firmelei. Galima nuomotis ir trumpam laikui. Išnuomojama su visais indais, įrankiais, patalyne. Yra pianinas, sandeliukas. Tinka užsieniečiams. 5 miegamos vietos. Dėl kainos galima derėtis.

Nuomos sutartis. Vienkartinis tarpininkavimo mokestis, jei butas tiks - 500 Lt (mokant dalimis - nuo 65 Lt per mėn.)

Skelbimas „Išnuomojamas puikus 3k butas centre“ paskutinį kartą atnaujintas 2009-03-27. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 5 Išnuomojamas puikus 3k butas centre
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
Linas, nekilnojamojo turto konsultantas
Vilnius
Skelbimo nr.:
31419
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
502
Atnaujintas:
2009-03-27 00:00