Išnuomojamas kambarys vienam tvarkingam asmeniui

Kaina sutartinė

Išnuomojamas kambarys vienam tvarkingam asmeniui 5 kambarių bute. Kambarys yra 18 kv.m. ploto. Šis kambarys yra atskirai nuo kitų kambarių (kitoj buto pusėj, langai į rytus ir automobilių aikštelę), erdvus. Kambaryje palubėj yra 3 langai, nes kambarys beveik rūsy. Tačiau žiemą labai šiltas.
yra virtuvė, šalia nuomojamo kambario. Taip pat sandėliukas, kuriame laikomi sausi produktai (kruopos, miltai ir t.t...) jame taip pat yra indaplove, skalbimo mašina, bei mikrobangų krosnelė (sandėliukas šalia išnuomojamo kambario bei virtuvės), taip pat šalia yra san. mazgas su dušu ir tualetu.
komunalinių gruodį 6 žmonėms išėjo po ~150 lt.
bute gyvena studentai. Bute yra vienas kambarys bendras - svetainė. Butas su atskiru įėjimu iš namo galo, ne laiptinėj.
butas yra labai patogioje vietoje. Prie Ozo ir Kalvarijų gatvių. Iki Akropolio 15-20min, iki Vichy, Siemens arenos, bei kažkada būsimo Ozo prekybos centro 5-10min. Iki Europos 10-20min, iki centro pėstute ~20min, miesto transportu ~10min. Iki Rimi šiaurės miestelyje ~15min. Iki sustojimų kalvarijų gatvėj 5min (tai būtų Tauragnų stotelė ir galima eiti į Šatrijos st.) Ozo gatvėj sustojimas prie Licėjaus.
visur yra internetas, tame kambaryje su laidu. Taip pat yra kabelinė, vietinė signalizacija.
Pradžiai geriausia rašyti e-mail'ą, arba sms

Skelbimas „Išnuomojamas kambarys vienam tvarkingam asmeniui“ paskutinį kartą atnaujintas 2009-01-27. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butų nuoma“ turinį.

1 / 5 Išnuomojamas kambarys vienam tvarkingam asmeniui
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butų nuoma:
Vaiva
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
24358
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
483
Atnaujintas:
2009-01-27 00:00