IŠMANOJI GPS NAVIGACIJA MODECOM FREEWAY AX

599 Eur

MODECOM Jums siūlo aukštos kokybės ir geros kainos GPS navigacinę sistema - FreeWAY AX. FreeWAY AX modelis yra komplektuojamas su Android 2.2 operacine sistema. Su MODECOM Jūs puikiai suplanuosite ir trumpesnius ir ilgesnius maršrutus. Ši navigacija gali būti pritaikyta naudoti ir lengvajam transportui ir sunkvežimiams. Taip pat su šia navigaciją Jūs galėsite prisijungti prie bevielio tinklo, naršyti internete, žiūrėti fimlus, pasitikrinti savo elektroninį paštą.

TECHNINIAI DUOMENYS:

5 colio (13 cm.) lietimui jautrus aukštos raiškos ekranas, net 1 Ghz procesorius, 256 Mb. operatyvioji atmintis, 4GB vidinė atmintis. Garantuoja greitą ir tikslų įrenginio veikimą.

ŽEMĖLAPIAI:

MODECOM navigacijos yra komplektuojamos su naujausiais žemėlapiais viso 45 šalys (42 šalys Europos + Baltarusija, Ukraina, Rusija). MODECOM FreeWAY AX galima suderinti su keletu GPS programų. Taip Jūsų turimas įrenginys taps kur kas pranašesnis. Daugiau informacijos galite gauti paskambinę telefonu.

KELIONIŲ PLANAVIMAS:

Navigacija leidžia planuoti ilgas keliones, nes turi 256 MB operatyvią atmintį. Meniu Lietuvių kalba leis dar lengviau valdyti navigaciją ir planuoti maršrutus. Kelionės metu būsite įspėti apie stacionarias greičio kameras "inkilus", eismo juostas, viršytą leistiną greitį.

PAPILDOMOS FUNKCIJOS:

AUDIO, VIDEO, FOTO peržiūros funkcija, FM siųstuvas, Žaidimai, audio knygų skaitymas. Galimybė prisijungti prie bevielio interneto, atsisiusti įvairias programėles.

KOMPLEKTACIJA:

GPS navigacija, 12-24 V kroviklis, laikiklis, USB jungtis, naudojimosi instrukcija, dėžutė.

GARANTIJA:

24 mėnesių

Skelbimas „IŠMANOJI GPS NAVIGACIJA MODECOM FREEWAY AX“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 4 IŠMANOJI GPS NAVIGACIJA MODECOM FREEWAY AX
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
UAB NOVATECH LT
Skelbimo nr.:
181928
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
416
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23