Internetas be tarptinklinio ryšio (roaming) mokesčio

0,29 Eur

Gerbiami potencialūs klientai,
Siekiant sumažinti jūsų įmonės sąnaudų kiekį, norime pasiūlyti vienintelę ir pigiausią Europoje mobiliojo interneto be tarptinklinio (roaming) mokesčio paslaugą!
Datamobile paslauga suteikia bet kurioje pasaulio vietoje esantiems verslo ir privatiems klientams galimybę nebrangiai naršyti internete.
Su DATEN - KARTE verslui (DATENKARTE. business) ir DATEN - KARTE fiziniams asmenims (DATENKARTE.privat) kortelėmis galite naršyti internete visame pasaulyje ypač žemomis duomenų perdavimo kainomis, naudodami tik vieną SIM kortelę.
Patogu ir pigu keliaujant verslo reikalais ar poilsiaujant. Praktiška, nes galite siųsti el. laiškus ir atostogų įspūdžių nuotraukas, dalyvauti socialiniuose tinkluose ar dirbti su organizacijos vidinėmis programomis (virtualus privatus tinklas). Nemažai sutaupysite be jokių pastangų. Be to, DATENKARTE lengvai integruojama į turimus įrenginius, nes tai mobiliojo telefono SIM kortelė balso skambučiams arba USB jungtis nešiojamam kompiuteriui. Žinoma, ji tinka bet kuriam išmaniajam telefonui, planšetiniam kompiuteriui ar iPad, nes DATENKARTE gali būti ir mikro SIM kortelė, užtikrinanti gerą kokybę ir duomenų saugumą.
Daugybė kitų privalumų: nėra nustatyto minimalaus perduodamų duomenų kiekio, techniškai visiškai palaiko 3G, UMTS, HSPA standartus ir technologi- jas, nemokama Data Guard prisijungimo duomenų šifravimo paslauga.
Kad sužinoti daugiau informacijos apie įkainius ir tarifus, kviečiame apsilankyti mūsų internetinėje svetainėje www.data-mobile.lt.
Dėkojame, kad perskaitėte mūsų pasiūlymą. Turint klausimų ar pasiūlymų, maloniai prašome kreiptis el.paštu ***** arba skambinti telefonu +370 680 *****.
Linkime geros dienos!

Skelbimas „Internetas be tarptinklinio ryšio (roaming) mokesčio“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-05-11. Siūlome peržiūrėti naujausią „Sporto inventorius“ turinį.

1 / 1 Internetas be tarptinklinio ryšio (roaming) mokesčio
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Sporto inventorius:
Artūras
Kaunas
Skelbimo nr.:
137253
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
296
Atnaujintas:
2011-05-11 00:00