Rugpjūčio mėnesio naujienlaiškis

Sveiki,

paskutinį kartą naujienlaiškį siuntėme pavasario pabaigoje, na o ši savaitė – jau paskutinė vasaros savaitė. Vasarą leidome tobulindami ParduoduPerku.lt, todėl ypač džiaugiamės galėdami pristatyti nuveiktus darbus:

  • atsižvelgdami į lankytojų pageidavimus, įdiegėme „Anonimiško skelbimo“ funkciją. Jeigu talpinate daug skelbimų ir norite, jog kai kurie iš jų nebūtų rodomi kartu su kitais skelbimais jūsų asmeniniame puslapyje – talpindami/atnaujindami pažymėkite atitinkamą varnelę. Be abejo, anonimiškus skelbimus iš toliau galėsite iškelti/atnaujinti nemokamai.
    Turite pageidavimų ir jūs? Apsilankykite https://parduoduperku.lt/pasiulymai-ir-pastabos.html ir išsakykite juos!
  • įgyvendinome dar vieną lankytojų prašymą – atsirado galimybė komentuoti skelbimus. Skelbimai su komentarais peržiūrimi dažniau, be to per komentarus bendraudami su potencialiais klientais sumažinsite rutinio darbo kiekį – juk į daugelį klausimų galite atsakyti komentaruose.
  • iš esmės atnaujinome automobilių skiltį: nuo šiol automobiliai į kategorijas bus suskirstomi ne tik pagal markę, bet ir pagal konkretų modelį. Taip pat atsirado galimybė įvesti papildomą informaciją, tokią kaip automobilio privalumai, galia, techninės apžiūros galiojimas ir t.t. Jeigu trumpai – automobilį parduoti tapo daug paprasčiau.
  • kone kiekvieną dieną auga lankytojų, naršančių ParduoduPerku.lt mobiliaisiais įrenginiais (telefonais ir planšetėmis) skaičius. Akivaizdu, jog neprireiks nei metų, kai tokių lankytojų bus daugiau nei lankytojų, naršančių nešiojamais bei staliniais kompiuteriais. Dėl šios priežasties atnaujinome titulinį ParduoduPerku.lt puslapį. Dabar jis daug aiškesnis ir nebeapkrautas dešimtimis nuorodų, todėl rasti bei apsilankyti norimoje skelbimų skiltyje – daug paprasčiau.

Norisi pasidžiaugti, jog visi šie pakeitimai kone tuojau pat davė teigiamą efektą – išaugo naujų skelbimų peržiūrų skaičius (šiuo metu jis yra vidutiniškai 25 peržiūros vienam naujam skelbimui), padaugėjo per dieną atnaujinamų skelbimų (iškeliama/atnaujinama iki 1500 skelbimų per parą), svarbiausia – išaugo portalo lankomumas (pastarųjų savaičių vidurkis – 2500 lankytojų, 12 000 puslapių peržiūrų per parą).

Įdėkite skelbimą ir įsitikinkite ParduoduPerku.lt efektyvumu dar šiandien!

Geros jums likusios vasaros linki darbui pasiruošęs ParduoduPerku.lt ;)