Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Kokybiškos,ekonomiškos indaplovės iš uzsienio pigiau

100 Eur

Sveiki,taip pat maloniai kviečiame apsilankyti mūsų internetinėj parduotuvėj adresu www.prekiurojus.lt ir feisbuke,pastovai ydedam ka nors naujo ir ydomaus uz gera kaina:
Taip pat parduodam indaploves Vokiečių rinkimo,patvarias,ilgaamzes,ekonomiškas,tyliai veikia,taupo elektra,turim ir pramoninių,profesionalių,ymontuojamų su 12 mėnesių garantija,yra galimybė pristatyti ir pajungti susitarus,pats zadu ysigyt indaplove todėl kad taupo vandeni,elektros energija,ir zymiai paprasčiau ir lengviau šeimininkauti vyrtuvėj,o ypač jeigu gyvena visa šeimynėlė,telpa net 8 ar 12 indų komplektų.Didelis pasirinkimas iš tokių fyrmų kaip "Whirlpol","Bosch","siemens","Miele","Samsung,"Aeg"ir kitų fyrmų,geri modeliukai:)Kainos labai geros,prekiaujam ir urmu ir detalių turim kai tenka ardyt,prekiaujam Kaune,geroj strateginėj vietoj Savanorių pr

Skelbimas „Kokybiškos,ekonomiškos indaplovės iš uzsienio pigiau“ paskutinį kartą atnaujintas 2021-05-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „Indaplovės“ turinį.

1 / 22 Kokybiškos,ekonomiškos indaplovės iš uzsienio pigiau
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Indaplovės:
Kestuxxx
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 06 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
271736
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
107
Atnaujintas:
2021-05-13 10:34