Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Jaukus 2 k. butas Žirmūnuose netoli miesto centro 390 €/mėn

Kaina sutartinė

BE TARPININKŲ nuomojamas 2-jų kambarių butas namo 6/9 aukšte strategiškai patogioje vietoje Žirmūnų g. 30C netoli Vilniaus centro! Mūrinis naujos statybos namas. Liftas. Patogaus buto išplanavimas, kambariai į pietvakarių pusę. Svetainė sujungta su virtuvės zona, miegamasis kambarys, holas ir vonios kambarys. Yra 2 erdvūs įstiklinti balkonai - papildoma, nuo atmosferinių veiksnių apsaugota būsto erdvė. Iš buto atskiri išėjimai į abu balkonus. Yra buitinė technika (el. viryklė, šaldytuvas, televizorius, skalbimo mašina) ir kiti baldai. BUTAS PO REMONTO! Jei pageidaujate turėti galimybę pasiekti reikalingus miesto vietas pėsčiomis, paspirtuku ar dviračiu - šis butas tinka Jums! Keliolika minučių pėsčiomis iki Katedros aikštės, vos pora minučių iki puikiai renovuoto Kalvarijų turgaus, prekybos centro, miesto viešojo transporto stotelių,

Nebrangus buto išlaikymas (šilumos mėnesio mokesčiai žiemos šaltais mėnesiais 30-50 € kiti komunaliniai mokesčiai iki 25 €). Yra suvartojamos šilumos ir karšto bei šalto vandens ir elektros energijos apskaitos skaitikliai. Individualiai reguliuojamas centrinis-kolektorinis šildymas, apskaitomas autonomiškai. Rakinama koduota laiptinė. Automobiliams - parkavimo vietos aikštelėje greta namo įėjimo. Tvarkingi kaimynai. Prižiūrima laiptinė bei uždaras kiemas. Saugi kaminystė.

Rami vieta, atokiau nuo judrių gatvių, netoli Tuskulėnų parkas, Neries krantinė, miesto centras.. Iki Katedros aikštės vos 30 min. kelio pėsčiomis. Patogus susisiekimas tiek nuosavu automobiliu, tiek viešuoju transportu (iki artimiausios viešojo transporto stotelės vos 250 m). Netoliese Neries upės pakrantės yra sutvarkyti pėsčiūjų takai pasivaikščiojimui, dviračių takai. Netoli parduotuvės IKI, Maxima, Kalvarijų turgus. Name veikia kirpykla – grožio salonas.

Siekis išnuomoti būstą tik tinkamam nuomininkui (kiek asmenų, ar yra mokūs, tvarkingi, ar turi gyvūnų ir kita.). Aprodymas galimas nuomininkams nuo liepos mėn. 2 d. bet kurią savaitės dieną ir savaitgalį bet kuriuo dienos laiku.

Dėl konkrečios informacijos dėl susitikimo potencialiems nuominkams galima kreiptis be tarpininkų asmenine SMS žinute telefonu +*****. AGENTAI NEPAGEIDAUJAMI!
Į SKAMBUČIUS telefonu NETSAKINĖJAME! REGINA.
KAINA: 390 €/mėn

Skelbimas „Jaukus 2 k. butas Žirmūnuose netoli miesto centro 390 €/mėn“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-06-24. Siūlome peržiūrėti naujausią „Ilgalaikė butų nuoma“ turinį.

1 / 12 Jaukus 2 k. butas Žirmūnuose netoli miesto centro 390 €/mėn
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Ilgalaikė butų nuoma:
Pagrindinė informacija
Baldai
Šildymas
:
Centrinis
Autonominis
Ypatumai
ČESLOVAS
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
265394
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
62
Atnaujintas:
2019-06-24 10:53