Matematikos ir chemijos korepetitorė

10 Eur

Sveiki! Esu baigusi VU genetikos bakalaurą, šiuo metu toliau studijuoju magistrą. Mokau 8-12 klasių moksleivius ir studentus (darbo patirtis – 6 metai) matematikos ir chemijos (pačiai mokykloje labai gerai sekėsi šios pamokos, puikiai išlaikiau VBE, o studijos dar labiau pagilino žinias). Mano pamokos būtų naudingiausios tiems, kurie savo ateitį žada sieti su biomedicinos mokslų sritimi.
Galime dirbti mažomis grupelėmis po 2-3 žmones, nes mokiniams tai yra geras pasirinkimas – po pamokos gali diskutuoti išmoktomis temomis su draugais; taip pat vedu užsiėmimus individualiai.
Kadangi laikas bėga labai greitai, renku mokinius artėjančių mokslo metų užsiėmimams (rudenį vietų įprastai jau nebūna). Su moksleiviais ruošiamės VBE, 10 kl. egzaminams, standartizuotiems testams, užglaistome per mokslo metus įgytas spragas, kad mokykloje šie galėtų drąsiai kelti ranką žinodami sprendimą ir atsakymą.
Atvykstu į namus (jeigu yra poreikis), taip pat galime dirbti sutartoje Vilniaus vietoje (viešojoje bibliotekoje) arba mano namuose (Viršuliškėse). Privalumas, jeigu gyvenate Viršuliškėse, Justiniškėse, Karoliniškėse, Pašilaičiuose, Lazdynuose.

Tel.: *****

Skelbimas „Matematikos ir chemijos korepetitorė“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-08-27. Siūlome peržiūrėti naujausią „Ieško darbo“ turinį.

1 / 1 Matematikos ir chemijos korepetitorė
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Ieško darbo:
Danutė
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2017 metų 08 mėn.
Skelbimo nr.:
254027
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
24
Atnaujintas:
2017-08-27 19:17