Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

HDD Dėžutė Prestigio Racer III (PARDUOTA)

20 Eur

Prestigio racer III kaina 20 Eurų,
PAGRINDINĖS CHARAKTERISTIKOS:
Diskų dėžutė palaiko 3.5 colio HDD iki 2 TB standžiuosius diskus, turi USB 2.0 jungtis, taip pat turi eSATA jungtis iki 3 GB spartos. Tokiu atveju galėsite prisijungti ne tik prie kompiuterių ar televizorių turinčius USB 2.0 jungtį, bet ir prisijungsite prie visų media ar audio įrenginių turinčių eSATA jungtį, tokiu atveju jums liks laisva neužimta esant reikalui USB 2.0 jungtis.
eSATA ir USB 2.0 kabeliai bus komplekte, ieškoti nereikės patiems.

PAPILDOMAI PATEIKIU INFORMACIJĄ APIE PRESTIGIO RACER DĖŽUTĘ:
Unikalus dizainas DataRacer III. Kadangi tai yra dalis Racer kolekcijos ( "Rider"), jos spalvų gama įkvėpė legendinių lenktyninių automobilių FERARI išvaizdą. Išorinis kietasis diskas "DataRacer III" užtikrina maksimalų greitį, našumą ir našumą, todėl jis yra galingas visų jūsų vertingų duomenų saugojimo įrenginys. Šis 3,5 colių išorinis kietasis diskas turi Serial ATA technologiją, didelės spartos USB2.0 sąsają, sukimosi greitis 7200 apsisukimų per minutę. ir talpa iki 2 TB, kuri užtikrina įspūdingą našumą ir efektyvumą. Taip pat įrengtas "eSATA" prievadas, kuriame duomenų perdavimo greitis siekia iki 3 Gb / s. Išplėstinė oro srauto sistema su dviem įmontuotais ventiliatoriais užtikrina, kad kietasis diskas neperkaitintų intensyviai, apsaugodamas visus vertingus failus, nuotraukas ir muziką. Jis suderinamas su beveik bet kuriuo kompiuteriu ir palaiko operacines sistemas Microsoft Windows 2000 / XP / Vista, Mac OS ir Linux.

DĖMESIO: PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE PER SIUNTŲ TARNYBĄ, O Į PAMINĖTUS MIESTUS GALIU PRISTATYTI PATS

Skelbimas „HDD Dėžutė Prestigio Racer III (PARDUOTA)“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-03-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „HDD dėžutės“ turinį.

1 / 6 HDD Dėžutė Prestigio Racer III (PARDUOTA)
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje HDD dėžutės:
audrius rameikis
Kaunas, Marijampolė, Kalvarija, Lazdijai
Skelbimus talpina nuo 2017 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
256993
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
423
Atnaujintas:
2019-03-13 15:53