Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

500 GB HDD laptopo išorinis - 15 Eu Kaunas

15 Eur

500 GB HDD laptopo išorinis - 15 Eur Kaunas
Kaunas ,tel. *****

Kaune parduodamas gerai veikiantis 500 Gb talpos Hitachi Travelstar 5400/8 mb sata 2 laptopo kietas diskas, kartu su acces power sata adapteriu USB 3.0 jungties , skirtas jungti prie nešiojamo arba stacionaraus kompiuterio į USB lizdą . ( foto 1-7 ) .

Kaina - 15 eurų, galutinė

Taip pat jį galima jungti prie planšečių, televizorių, TV tiunerių, DVD grotuvų, žaidimų konsolių, stebėjimo įrenginių (jie privalo turėti USB 2.0 arba USB 3.0 jungtį), ir naudoti kaip išorinę duomenų saugyklą.

Adapteris - acces power sata ( tai - išorinio laptopinio kieto disko dėžutė su įaugintu USB 3,0 kabeliu , tiktai be korpuso) . Su ja lengva keisti laptopinius kietuosius diskus ( tinka naudoti ir ir SSD) .

Su adapteriu galima prijungti bet kokį laptopinį sata jungties kietą diską arba SSD iki 3 terabaitų. Taip pat galima prijungti bet kokį stacionaraus kompiuterio kietą diską .

Komplekte : 500 Gb sata 2 kietas diskas, ir adapteris. Diskas švarus, išvalytas, paruoštas naudojimui.

Telefonas *****


Kaune galiu susitikti Savanorių pr. , prie HyperMaksimos. Galima teirautis bet kuriuo laiku. Galiu siųsti paštu. Siuntimo kaina: 1 euras neregistruotas siuntimas, 1,50 euro registruotas siuntimas.

Rašykite į telefoną arba į el.paštą, prie skelbimo nesusirašinėju.


Taip pat parduodu gerai veikiantį išorinį 2,5 laptopinį kietą diską 160 Gb WD Scorpio Blue WD160BEWT 5400/8 mb sata 2, be badų, su dėžute. Dėžute USB 2.0 jungties, juodo aliuminio, keičiamo tipo , galima įdėti bet kokį laptopinį sata jungties kietą diską iki 2 terabaitų. Komplekte : kietas diskas , dėžutė, kabeliukas ,dėkliukas. Diskas švarus, išvalytas, paruoštas naudojimui.

Skirtas jungti prie nešiojamo arba stacionaraus kompiuterio į USB lizdą .

Taip pat jį galima jungti prie planšečių, televizorių, TV tiunerių, DVD grotuvų, žaidimų konsolių, stebėjimo įrenginių (jie privalo turėti USB 2.0 arba USB 3.0 jungtį), ir naudoti kaip išorinę duomenų saugyklą.

Kaina 8 €. Foto 8,9

Visi mano skelbimai puslapyje terabaitas

1 / 9 500 GB HDD laptopo išorinis - 15 Eu Kaunas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje HDD dėžutės:
Terabaitas
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2017 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
265306
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
231
Atnaujintas:
2019-08-13 13:29