Grynaveisliai Mėlynieji RUS kačiukai

1200 Eur

Nuo 07-08 iki 07-10 dalyvausime kačių parodoje Kaune. Norint galime atvežti kačiukus be papildomų mokesčių.
Esame įsikūrę Lenkijoje, Balstogėje. RUS kačių veisimu užsiimame jau 10 metų. Iš anksto susitarus, yra galimybė kačiukus pristatyti iki Vokietijos ir Lenkijos sienos.
CarskiBlekit*PL yra registruotas Tarptautinėje Felinologų Federacijoje (FIFe), nes mes tikime tik autentiška, dokumentuota kilme ir gryna veisle. Dalyvaujame tarptautinėse kačių parodose ir renginiuose, mūsų katės turi čempionų ir inter-čempionų titulus, kas garantuoja, kad mūsų kačiukai tobulai atitinka RUS tipą.
Rusijos mėlyni kačiukai kilę iš apdovanojimų pelniusių tėvų. Rusų mėlynąsias kates auginame daugiau nei 10 metų. Turime visų veislių kačių (amerikiečių, anglų ir skandinavų). Kačiukų tėvai yra patikrinti ir neužkrėsti FIV, FeLv, FCoV-FIP.
Savo kačių nelaikome narvuose – jos gyvena pas mus, yra mūsų mylimos ir skiriame joms daug savo laiko.
Norėdami gauti daugiau nuotraukų: apsilankykite mūsų veislyno svetainėje http://carskiblekit.manifo.com/nowy-miot-r-i-s ("NOWY MIOT-KOCIETA O i P").
Kačiukus bus galima įsigyti 2022 m. kovo-balandžio mėn. Kačiukų kaina: 1200EUR

Skelbimas „Grynaveisliai Mėlynieji RUS kačiukai“ paskutinį kartą atnaujintas 2022-06-17. Siūlome peržiūrėti naujausią „Katės“ turinį.

1 / 9 Grynaveisliai Mėlynieji RUS kačiukai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Barbara
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2022 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
276144
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
41
Atnaujintas:
2022-06-17 19:06