Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Gerrits Angela "Aš ryžtuosi, aš nesiryžtu"

2 Eur

Šioje knygoje pasakojama dviguba pirmosios meilės istorija, kupina tikros sumaišties, bučinių ir tikrai katastrofiška! Boni nulekia prie knygyno už kampo. Kaip tik laiku. Netrukus turėtų pasirodyti JIS. Vien nuo šios minties Boni pilve atsiranda gumulas, kuris kutendamas ir sukdamasis kyla aukštyn iki pat gerklės. Kaip karuselė, kuri vienu metu sukasi visomis kryptimis. Kas būtų, jeigu Boni ryžtųsi paprasčiausiai užkalbinti JĮ? O kas būtų, jeigu JĮ užkalbintų geriausia jos draugė Viviana? Vokiečių rašytoja Angela Gerrits - daugybės radijo pjesių vaikams ir jaunimui autorė, taip pat televizijos serialo vaikams „Pipirai“ bendraautorė.

2005m.
Lietuvių kalba
"Alma littera", 128 psl., minkšti viršeliai, ISBN: *****

Domina ir mainai

Skelbimas „Gerrits Angela "Aš ryžtuosi, aš nesiryžtu"“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-08-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „Grožinė literatūra“ turinį.

1 / 1 Gerrits Angela "Aš ryžtuosi, aš nesiryžtu"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Grožinė literatūra:
Laura
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 08 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
215839
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
511
Atnaujintas:
2017-08-13 00:00