Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

FullHD WiFi namų vaizdo kamera - mobili auklė

13 Eur

1080P raiškos belaidė išmanioji IP vaizdo stebėjimo kamera tinkanti tiek vaikų priežiūrai (mobilioji auklė), tiek patalpų apsaugai ir nuotoliniam stebėjimui. Stebėjimas galimas per mobiliąją programėlę IWFCam arba kompiuteriu IPCMultiViewV2 programoje (laisvai parsisiunčiamos).
Turi judesio, garso aptikimo, pasikalbėjimo ir aliarmo (signalizacijos) funkcijas. Maitinimas 5V Tipe-C lizdas. Veikia WiFi 2,4GHZ diapazone. Turi naktinį pašvietimą, tačiau visiškoje tamsoje programėlėje kartais neatvaizduojamas vaizdas, esant silpnam apšvietimui vaizdas, kaip ir priklauso su IR pašvietimu - juodai baltas (tai ne gedimas, o niuansas).
Liko 2 vnt., naudotos trumpai, komplektacija gamyklinė (viena be dėžutės). Suderinus kainą galiu pridėti 32GB SD korteles. Jei paimsite visas - kainą suderinsime.
Visas atiduočiau už 20Eur

Visi mano skelbimai puslapyje vladirvlad-yahoo-com

1 / 8 FullHD WiFi namų vaizdo kamera - mobili auklė
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Vaizdo kameros:
Vladimir
Vilnius, Kaunas, Klaipėda
Skelbimus talpina nuo 2017 metų 05 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
280353
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
181
Atnaujintas:
2024-04-22 08:29