Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Bowler Tim "Apokalipsė"

2 Eur

2006m.
Lietuvių kalba
"Vaga", 358 psl., kieti viršeliai,
Būklė: Gera

Jachtą užklupus štormui, Kitas su tėvais atsiduria prie nedidelės salos krantų. O saloje nesaugu. Jų priešas - nuožmi uždara bendruomenė. Netrukus Kitas pamato, su kokiu žiauriu pavojumi jie susidūrė. Staiga dingsta mama ir tėtis. Kitas lieka vienas ir privalo žūtbūtinai kautis. Jis turi išlikti gyvas ir surasti tėvus. Jis priverstas bendrauti su šiurpiu nauju atvykėliu - paslaptingu laukiniu vyriškiu, kuris atrodo kilęs iš pačios jūros. Vyriškis nesuvokiamai panašus į Kitą... Kitas aršiai grumiasi už savo gyvybę ir siekia išsiaiškinti, kas atsitiko tėvams, patirdamas tokias kančias ir tokius pavojus, kokių nė sapnuot nesapnavęs. Ir susiduria su visiškai netikėtu dalyku. Su meile

Skelbimas „Bowler Tim "Apokalipsė"“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-08-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „Fantastika“ turinį.

1 / 1 Bowler Tim "Apokalipsė"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Fantastika:
Laura
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 08 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
225883
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
346
Atnaujintas:
2017-08-13 00:00