Eskizai kalvystei

Kaina sutartinė

Kuriu eskizus ir braižau brėžinius (mastelyje ir 1: 1) vienetiniams meninės kalvystės gaminiams. Esu profesionali dailininkė – dizainerė ir turiu nemažą darbo patirtį būtent šioje srityje.


Paslauga skirta padėti kalviams ir jų klientams ir patenkinti abiejų pusių poreikius. Norite įsigyti ar pagaminti originalų vienetinį kalvystės gaminį, kuris ne tik atliktų praktinę ar dekoratyvinę funkciją, bet ir turėtų savitą , prie namų , jų aplinkos ar viešosios erdvės derantį stilių bei meninę vertę, džiugintų akis ir širdį..? Kreipkitės... Pradėti vertėtų nuo gero, profesionalaus eskizo.


Kas tai galėtų būti? Vartai, tvoros, turėklai, šviestuvai, židinio reikmenys ar apdaila, kabyklos, interjero ar lauko detalės bei akcentai, kryžiai, paminklai, grotos, atitvarai, reklaminės iškabos, skulptūriniai ar ažūriniai dekoro elementai, lauko ar vidaus dizaino objektai, detalės ir t.t. Bet kas... Metalas yra unikali medžiaga, neribojanti jokių mano , kalvio ar žmogaus, norinčio užsakyti metalo gaminį, idėjų , fantazijos ar kūrybingumo. Taigi, pirmyn įkvėpimui ir polėkiui :) !!!

Skelbimas „Eskizai kalvystei“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs darbai, paslaugos“ turinį.

1 / 8 Eskizai kalvystei
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs darbai, paslaugos:
aida.viliene@gmail.com
Skelbimo nr.:
202450
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
2619
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23